Plastiskās ķirurģijas upuris - dziedātājai pēcpuses palielināšanai izmantoti krūšu implanti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

25 gadus vecā dziedātāja Sofija Elise no Norvēģijas pirms sešiem gadiem guva nežēlīgu plastiskās ķirurģijas pieredzi, kurā nolēma dalīties ar saviem sekotājiem. 

Sofija kopā ar draugu devās uz Turciju, kur viņam bija paredzēta plastiskā operācija. Negaidīti arī Sofija nolēma gulties zem naža asmens - palielināt savu sēžamvietu.

Šai operācijai tika piedāvāta laba atlaide - bija jāmaksā tikai ceturtā daļa no parastās summas. Tā iemesla dēļ dziedātāja ātri vien piekrita maksāt 3000 eiro. Toreiz meitenei bija 19 gadu, tāpēc šādu lēmumu viņa noraksta uz savu naivumu.

Pēc operācijas Sofija sāka justies slikti, viņai bija sāpīgi sēdēt un nācās gulēt uz vēdera. Tāpat milzīgais un bezformīgais dibens sabojāja meitenes izskatu.

2019. gadā Sofija devās uz kādu no ASV klīnikām, kur ārsts, tikai paskatījies uz dziedātāju, secināja, ka viņas sēžamvietā ir ievietoti krūšu implanti.

Iepriekšējo kļūdu labošanas operācija, kas Sofijai izmaksāja 9000 eiro, apstiprināja bažas. Dziedātājai gan joprojām nav skaidrs, kāpēc tika pieļauta šāda kļūda, pieļaujot, ka tas noticis naudas taupīšanas dēļ. 

"Man bija jāpiedzīvo daudz sāpju un jāiztērē daudz naudas, lai labotu savu kļūdu, un atveseļošanās bija šausmīga. Tagad mans ķermenis ir tik atšķirīgs no tā, kāds tas bija! Es ceru, ka cilvēki būs atbildīgāki, pievēršoties šādiem jautājumiem, un nesteigsies veikt šāda veida operācijas. Lētāk nenozīmē labāk!" norādīja meitene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Elise (@sophieelise) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Elise (@sophieelise) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu