Daugaviņš: Pret līderiem vienmēr spēlēs daudz stingrāk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Kaspars Daugaviņš aizvada savu pirmo sezonu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Maskavas apgabala "Vitjaz", bet iepriekšējā veiksmīgi spēlēja Maskavas "Spartak" sastāvā. 

Lai arī iepriekšējā sezona Daugaviņam bija ļoti laba, "Spartak" kluba vadība ar Latvijas uzbrucēja nolēma neturpināt saistības. 

59 regulārā čempionāta spēlēs viņš izcēlās ar 19 vārtu guvumiem un 21 rezultatīvu piespēli, savukārt Gagarina kausa izcīņā viņam sešos mačos viens vārtu guvums un trīs rezultatīvas piespēles. 

"Kāpēc es nepaliku "Spartak" komandā? Tas ir jautājums kluba vadībai. Noslēdzoties sezonai, gaidīju jaunu piedāvājumu, bet tā arī nesaņēmu. Man pateica, ka es vairs komandai neesmu vajadzīgs. Un viss, sāku meklēt citas iespējas," "Vitjaz" mājas lapā sacīja Daugaviņš. 

Šosezon vienubrīd Daugaviņš bija visas līgas rezultatīvākais spēlētājs. Šobrīd viņa rēķinā ar seši vārtu guvumi un 12 rezultatīvas piespēles. Viņš ir otrs rezultatīvākais hokejists "Vitjaz" vienībā. 

"Pret līderiem vienmēr spēlēs daudz stingrāk. Vienmēr pievērš lielāku uzmanību, lai varētu neitralizēt. Tāpēc pieaug arī atbildība. Jābūt gatavam, ka katra nākamā spēle būs vēl grūtāka," teica Daugaviņš. 

Daugaviņš KHL čempionātā spēlējis arī Maskavas "Dinamo", Rīgas "Dinamo" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu