"Harija Potera" Rona lomas atveidotājs ar pirmo "Instagram" ierakstu atklājis meitiņas vārdu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktieris Rūperts Grints 2019. gadā.
Aktieris Rūperts Grints 2019. gadā. Foto: AFP/SCANPIX

Aktieris Rūperts Grints, kurš slavu iemantojis ar Rona Vīzlija tēlu populārajā "Harija Potera" filmu sērijā, pirms pāris dienām ir reģistrējies sociālajā vietnē "Instagram". Vīrieša pirmais attēls ir ar meitu, kuru ģimene ir nosaukusi par Vensdeju (no angļu valodas - trešdienu), vēsta portāls "Life".

"Sveiciens, "Instagram"! Man vajadzēja vien desmit gadus, lai šeit beidzot piereģistrētos, taču nu esmu šeit un vēlētos Jūs iepazīstināt ar Vensdeju Grintu," pie sava pirmā ieraksta aktieris

Grints publicējis foto, kurā tur savu maijā dzimušo meitu. Desmit stundu laikā kopš attēla publicēšanas tas savācis 1,3 miljonus "patīk" atzīmju un vairākus tūkstošus komentāru, kuros fani un kolēģi saimei izsaka laba vēlējumus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint) on

"Apsveicu, Vīzlij, bija laiks! Vensdeja ir īsts jaukumiņš," zem attēla raksta Toms Feltons, kas "Potera sāgas" filmās tēloja Drako Malfoju.

Tāpat komentāros izskanējušas spekulācijas par to, ka Grints un viņa partnere Džordija Gruma ir iedvesmojušies no "Adamsu ģimenītes", kurā tā sauc vienu no galvenajām varonēm.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu