Arī ikdiena var būt brīnumaina! Tēvs Spānijā iepriecina meitu ar mīļu atkritumu iznešanas rituālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Žaimi Koronels ar savu meitu ikdienas atkritumu iznešanas pastaigā.
Žaimi Koronels ar savu meitu ikdienas atkritumu iznešanas pastaigā. Foto: Instagram/jimu25702

Lai globālā pandēmija un vajadzība pašizolēties daudzām saimēm ir uzlikusi papildus slogu, sarežģītie apstākļi nebūt nenozīmē to, ka nav iespējams izklaidēties ar saviem mīļajiem - to spilgti pierāda Spānijā dzīvojošais Žaims Koronels, kas par piedzīvojumu savai meitai ir padarījis tik ikdienišķu nodarbi kā atkritumu izvešana, vēsta portāls "News24".

Žaims un viņa trīs gadus vecā meita Mara ir sākuši jauko paradumu pārģērbties, lai dotos ceļojumā uz atkritumu tvertnēm, pirmajās ārkārtas situācijas dienās Spānijā. Vīrietis vietējiem medijiem ir stāstījis, ka šī ideja ir radusies mirklī, kad viņš, tīrot māju, ir uzdūries "Olafa" kostīmam no populārās animācijas filmas "Ledus sirds".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaime (@jimu25702) on

"Mums mājās jau bija vairāki tērpi un mums tāpat bija jāpaliek mājās - šķita, ka šis ir labs veids, kā novērst Maras uzmanību no ierobežojumiem," stāstījis vīrietis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaime (@jimu25702) on

Nu, astoņos vakarā pēc Spānijas laika, kad vairums iedzīvotāju stāv pie logiem un aplaudē valsts mediķiem, šis krāšņais pārītis dodas izmest miskastes.

Žaims min, ka tā jau ir kļuvusi par tradīciju, un "kaimiņi katru dienu gaida mūsu parādīšanos".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaime (@jimu25702) on

Maras tēvs medijiem atklājis, ka sākumā devies ārā viens pats, izmantojot tērpus no jau pagājušiem svētkiem - valsts likumdošana uz brīdi nav atļāvusi bērnu pārvietošanos bez stingra pamatojuma, taču līdz ar ierobežojumu mīkstināšanu viņam ir pievienojusies arī meita.

Pārīti populāru ir padarījusi Žaima sieva, kas filmē savus mīļos, pievieno atbilstošu mūziku un publicē šos video sociālajos tīklos.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu