"Abi sākām raudāt..." Marta Grigale pastāsta par savu romantisko bildinājumu Valentīndienā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Marta Grigale
Marta Grigale Foto: Gints Bāliņš/TVNET

"Tas bija dienesta romāns", raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāja dziedātāja, radio personība Marta Grigale, iesmejot: "Viņš domāja, ka mani aptina ap pirkstu, es domāju, ka es viņu aptinu ap pirkstu!"

Runājot par attiecībām un savu vīru, Marta pastāstīja, ka viņš ļoti rūpējās gan par viņu, gan bērniem. Savukārt pati par sevi viņa skaidroja: "Man ir cita mīlestības valoda - es viņam pieleju pilnas ausis, cik viņš ir foršs, mīļš un cik ļoti viņš man patīk."

Šarmantā radio personība bija gatava padalīties arī ar savu bildināšanas stāstu. Bildinājums noticis tieši Valentīndienā - mūzikas namā "Daile". Pirms tam viņas topošais vīrs visu laiku runājis, cik tas esot banāli kaut ko darīt tieši Valentīndienā.

"Aplauza man visus spārnus", norādīja Marta, piebilstot, ka bija jau cerējusi, ka bildinājums būs. "Un tad - viņš man saka, ka jāieiet Mūzikas namā "Daile" pēc kaut kā pakaļ. Mēs ieejam un tur sāk skanēt mūzika - uz skatuves ir uzklāts galdiņš, rozes, šampanietis, un mēs abi sākam raudāt. Uz skatuves, tas tieši notika, uz skatuves viņš mani bildināja."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu