Ingus Ulmanis sniedz padomu vīriešiem, kuriem ir pusmūža krīze ar domām par šķiršanos (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

"Sapņu ķērājas" iedvesmojošā dāmu četrotne - Una Ulme, Liene Stepena, Grēta Peide un Ieva Adamss šova jaunākajā sērijā, kas pie "STV Pirmā!" skatītājiem nonāks sestdienas vakarā, šķetinās daudzām sievietēm tik aktuālo tēmu – bailes no novecošanas.

Dāmas ne tikai gūs elpu aizraujošas emocijas, piedaloties īstā bungu koncertā un iejūtoties īstu cirka dīvu lomās, bet arī uz sarunu aicinās sabiedrībā zināmus cilvēkus, kuriem ir savs viedoklis par novecošanas tēmu.

Viņu vidū arī allaž vitālais mūziķis Ingus Ulmanis, kuram Una Ulme uzdos izaicinošu jautājumu par pusmūža krīzi un to, kāpēc tik daudzi vīrieši tā vietā, lai ieguldītu laiku attiecību stiprināšanā, iet šķietami vieglāko ceļu – šķiras un laimi meklē pie gados jaunākas sievietes sāniem.

Mūziķis neslēps, ka ir par šo tēmu domājis, un atklāti sacīs, ka nekādas ātrās atbildes šim jautājumam diemžēl nav – attiecību krīzē risinājums ir jāmeklē solīti pa solītim.

Taču viņam savulaik noderējis tēva padoms: ”Ja tu domā, ka būs kaut kas labāks, tad tu diezgan dziļi maldies. Tāpēc patiesi izvērtē to, kas tev ir.” Mūziķis laulībā ir jau ilgus gadus un novērtē ne tikai savas sievas viedokli, bet arī priecājas par kopā pavadīto laiku. ”Man tās sarunas, kas mums ir, nav apnikušas. Un tas ir labs rādītājs, ja tev ir interesanti,” spriedīs mūziķis.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu