Skaistumkaraliene atklāti par skaudro pieredzi un grūtībām profesionālajā jomā, jo esot "pārāk glīta"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Instagram" modele, kurai ir bakalaura grāds psiholoģijā, atklāja skarbo patiesību par to, kā viņas izskats kavējis profesionālo izaugsmi. 

Austrālietei Marijai Tatilai ir bakalaura grāds psiholoģijā un maģistrs cilvēkresursu jomā, taču viņa atklāja, ka daži cilvēki vienkārši nespēj redzēt tālāk par viņas ārējo izskatu.

Runājot ar saviem 60 000 "Instagram" sekotāju, 27 gadus vecā sieviete sacīja, ka viņas dzīvē bijuši gadījumi, kad viņa tika vērtēta ctādi tieši sava izskata dēļ. 

"Es atceros, kad sāku karjeru, ļoti bieži mani uzrunāja, pamatojoties vien uz to, kā es izskatījos.

Prakses laikā man teica - jums jābūt īpaši jaukai pret cilvēkiem, jo ​​jūs esat glīta, tāpēc viņi pieņems, ka esat pieņemta darbā tikai izskata dēļ," atklāja Marija. 

Marija, kas ir pašreizējā titula "Miss Universe Australia" ieguvēja, pastāstīja, ka darba devējs reiz komentējis to, cik daudz kosmētikas viņai esot uz sejas.

"Es domāju, ka ir patiešām svarīgi atzīt, ka sabiedrībā ir ļoti mainīgi skaistuma standarti, un šobrīd daudzas lietas, kas man ir dabiskas, -  ādas tonis vai tas, ka manas lūpas ir lielākas, tieši tagad ir noteiktas kā ideālie skaistuma standarti," sacīja sieviete. 

Pat skolā Marija esot izcelta tādēļ, ka viņa ir gan skaista, gan gudra, kas lika citiem domāt, ka viņa nav pelnījusi bakalaura grādu.

"Es domāju, ka man ir patiešām svarīgi atzīt, ka, jā, šobrīd man patiešām ir privilēģijas, jo es atbilstu noteiktiem ideāliem. Tas nozīmē, ka man ir jāizmanto šī atbildība, lai runātu par svarīgām lietām, taču esmu pieredzējusi arī aizspriedumus, tāpat esmu tikusi atstumta," piebilda Marija. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu