"Viņš seko līdzi sava dēla gaitām." Šūmahera draugs nāk klajā ar jauniem izteikumiem par pilota situāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihaels Šūmahers
Mihaels Šūmahers Foto: AFP / Scanpix

Bijušais "Ferrari" boss Žans Tods sarunā ar Vācijas telekanālu RTL ir nācis klajā ar jauniem izteikumiem par sava bijušā kolēģa un tuva drauga Mihaela Šūmahera situāciju.

Pēc traģiskā slēpošanas negadījuma 2013. gadā par F-1 leģendas Mihaela Šūmahera situāciju ir dzirdēts pavisam maz, jo bijušā pilota ģimenes uzstādījumi sakarā ar informācijas izpaušanu medijiem ir ļoti strikti.

Šūmaheru drīkst apciemot tikai neliels cilvēku loks, starp kuriem ir arī šī brīža Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) prezidents un bijušais "Ferrari" boss Žans Tods.

Francūzis jau vairākkārt ir izteicies, ka savu bijušo kolēģi un draugu apmeklē regulāri. FIA prezidentam tika vaicāts, vai viņa Šūmahers seko līdzi sava dēla Mika gaitām, jo gaidāms, ka nākamajā sezonā Šūmahera vārds atkal būs redzams F-1 pilotu vidū.

"Protams, ka viņš seko līdzi sava dēla gaitām. Miks visticamāk, nākamgad sacentīsies F-1, kas viņam būs liels izaicinājums. Bet būsim priecīgi, ka augstākajā līmenī atkal būs atrodams Šūmahera uzvārds," sacīja Tods.

Tāpat Tods, kā ierasts, par Šūmahera veselības stāvokli izteicās izvairīgi: "Šis ir jautājums, kurā es būšu ļoti ieturēts. Es Mihaelu satieku ļoti bieži - reizi vai divas mēnesī. Mana atbilde, kā allaž, ir - viņš cīnās. Mēs varam tikai novēlēt, lai viņam un viņa ģimenei apstākļi uzlabojas."

Iepriekš Tods arī atklāja, ka kopā ar savu bijušo cīņu biedru skatoties F-1 sacīkstes. Savukārt cita Šūmahera bijušā priekšnieka Flavio Briatores bijusī sieva ir izteikusies, ka leģendārais pilots komunicējot tikai ar acīm.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu