Kas laukumā, tas uz mēles ⟩ "Man UFC vairs nav nekas nereāls." Saruna ar karatē pasaules čempionu Edgaru Skrīveru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" desmitajā epizodē pie mums viesojās karatē pasaules čempions Edgars Skrīvers.

Sarunas ievadā aicinājām Edgaru nedaudz pastāstīt par organizāciju ("Karate Combat"), kuras, divkārtējais čempions ir tieši viņš. Tāpat aicinājām cīkstoni atskatīties uz savu pēdējo dueli, kurā viņš izcīnīja uzvaru pēc tam, kad pretinieka sekundants savu sportistu vairs neizlaida uz ceturto raundu. Edgars neslēpa, ka šāds pretinieku nometnes lēmums sākotnēji esot bijis pārsteidzošs, tomēr pēc tam tas ir bijis loģiskākais un drošākais variants no pretinieku puses.

Spriedām arī par Edgara iespējamo pāreju uz UFC. Cīkstonis gan norāda, ka UFC vairs neesot viņa sapnis, jo par sapni uzskatāms kaut kas nereāls, bet iekļūšana šajā organizācijā esot "papīru parakstīšanas jautājums". Tomēr vēl nākamo gadu Edgaram ir līgums ar "Karate Combat" un viņš plānojot tur aizvadīt vismaz divas cīņas.

Karatists arī atklāja savas domas par to, vai UFC ir pasaules labākie cīkstoņi, kā arī skaidroja, kāpēc, Habibs Nurmagomedovs, viņaprāt, neatgriezīsies oktagonā, lai gan Edgars neslēpa, ka, līdzīgi kā vairums MMA fanu, viņš vēlētos dagestānieti redzēt oktagonā.

Vaicājām arī Edgara domas par apgalvojumu, ka viņš ir labākais cīkstonis Latvijā, kā arī aprunājāmies par to, ko nepieciešams ieguldīt treniņu zālē, lai šādu titulu nopelnītu. Vai Edgaram atliek arī laiks hobijiem? Pavisam noteikti!

Nobeigumā aprunājāmies par karatista plāniem tuvākā un tālākā nākotnē.

Audio: "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #10

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu