Frizieres vērības dēļ vīrietim Lielbritānijā izdodas laikus sākt ārstēt vēzi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Em M./Unsplash

Kādā Glosteršīras grāfistes pilsētā Anglijā frizierie pamanījusi pastāvīgajam klientam savādu izaugumu uz galvas un novirzījusi viņu pie ārsta. Izrādījies, ka šādi ir izdevies laikus konstatēt ļaundabīgu audzēju, vēsta portāls "LADBible".

82 gadus vecais Džeimss Makenzijs devies pie frizieres Kerinas Teilores, lai ierasti apgrieztu matus. Vizītes laikā friziere atklājusi aizdomīgu izaugumu pie pastāvīgā klienta auss, par ko pastāstījusi arī Makenzijam un piedāvāja doties pie terapeita. Vīrietis sākotnēji šo informāciju ir uztvēris nenopietni.

Neatlaidīgā friziere pastāstīja par to citam klientam, Makenziju ģimenes draugam. Viņš nodeva viņas vārdus Džeimsa meitai Klērai. Sieviete uzstāja, lai tēvs tomēr aizietu pie ārsta.

Savādais veidojums izrādījās bazālo šūnu karcinoma - ādas vēža paveids. Terapeits pastāstīja Džeimsam, ka viņš ir ieradies laicīgi un nozīmēja operāciju, lai audzēju likvidētu.

Klēra pateicās Teilorei par tēva glābšanu no vēža. Sieviete atzīmējusi, ka friziere vienmēr ir bijusi īpaši laipna pret viņas tēvu.

"Kad nomira mana māte, Kerina par pirmo matu griezumu manam tēvam neprasīja samaksu. Domāju, ka viņš izskatījās ļoti apmulsis - viņa frizūru vienmēr bija veidojusi mana mamma un es nedomāju, ka viņš līdz tam bija bijis pie friziera," stāstījusi Klēra.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu