"Mavericks" pārslēgs līgumu ar Koliju-Steinu, nenolīgstot Gasolu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Villijs Kolijs-Steins un Kristaps Porziņģis
Villijs Kolijs-Steins un Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" pārslēgs līgumu ar centra spēlētāju Villiju Koliju-Steinu, atvadoties no cerībām nolīgt Marku Gasolu, ziņo "The Athletic" apskatnieks Šems Karanija.

Brīvā aģenta statusā esošais Kolijs-Steins piekritis divu gadu līgumam par 8,2 miljoniem ASV dolāru. Garantēts gan ir tikai līguma pirmais gads.

Karanija ziņo, ka "Mavericks" pēdējās dienās izrādījusi interesi par Gasola piesaistīšanu, taču viņam šobrīd padomā esot divi galamērķi - Losandželosas "Lakers" vai Toronto "Raptors".

27 gadus vecais Kolijs-Steins "Mavericks" rindas papildināja janvārī, aizstājot savainoto Dvaitu Pauelu, bet sezonas pirmajā pusē viņš bija Goldensteitas "Warriors" sastāvā. Amerikāņu basketbolists 2019./2020.gada sezonā kopumā laukumā devās 54 dueļos, kuros caurmērā 20 minūtēs guva 7,2 punktus un izcīnīja 5,8 bumbas zem groziem.

Ģimenes pieauguma dēļ viņš vasarā nespēlēja Orlando "burbulī", bet šonedēļ kļuva par brīvo aģentu.

Kolijs-Steins pirmās četras sezonas NBA pavadīja Sakramento "Kings" komandā. Viņš NBA piedalījies 349 spēlēs, kurās vidēji guvis 9,6 punktus un izcīnījis 6,3 bumbas zem groziem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu