"TikTok" zvaigzne Čārlija D'Amelio necienīgi izturas pret savu personīgo šefpavāru un dienas laikā zaudē miljonu sekotāju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"TikTokere" Čārlija D'Amelio, kuras sekotāju pulks sasniedzis 100 miljonus, dienas laikā zaudēja vairāk nekā 950 000 sekotāju, jo viņa un viņas vecākā māsa Diksija kādā videoklipā izrādīja savas rupjās galda manieres un necienīgi izturējās pret savu personīgo pavāru.

16 gadus vecās jaunietes Čārlijas sekotāju pulks joprojām turpina svārstīties. Lai arī meitene ir pirmā "TikTokere", kura sasniegusi 100 miljonu sekotāju atzīmi, tomēr ļaudis ir neizpratnē par meitenes rupjo galda kultūru. Videoklipa uzņemšanas laikā meitenei vietnē "TikTok" bija nevis 100, bet 95 miljoni sekotāju. 

"Es vēlētos, lai man būtu vairāk laika. Iedomājieties, ja es sasniegtu 100 miljonus gadu pēc tam, kad sasniedzu 1 miljonu," Čārlija sacīja savam vakariņu viesim, platformas "YouTube" zvaigznei Džeimsam Čārlzam.

"Vai tev nepietiek ar 95 miljoniem?" Džeimss sarkastiski atbildēja, un viņš nebija vienīgais, kuram meitenes uzvedība šķita nepieņemama.

Vakariņu laikā Čarlija un Diksija vaibstījās par sava personīgā šefpavāra Ārona Meja piedāvājumiem. Vienā brīdī 19 gadus vecā Diksija pat izskrēja ārā no telpas, lai demonstratīvi izvemtu apēsto.

Arī Diksijas sekotāju pulks šī videoklipa dēļ saruka. Viņa atbildēja uz pretreakciju ar "TikTok" videoklipu, pieprasot, ka cilvēkiem būtu jāzina viss stāsts, pirms viņa tiek kritizēta.

"Mēs ar ģimeni jau pāris mēnešus sastrādājamies ar šefpavāru Āronu Meju, strādājam pie sava un pie viņa kanāla satura, un mēs esam izveidojuši pārsteidzošu draudzību," sacīja Diksija.

Meitene uzstāja, ka reakcija uz viņas vemšanu vakariņās esot izņemta no konteksta. Viņa apgalvoja, ka videoklipā nav iekļauti kadri ar Āronu un viņa komandu, kas mēģina piespiest jaunietei ēst gliemežus, zinot, ka viņai ir jutīgs kuņģis.

"Mana komanda zina, ka es daudz vemju. Es vemstos pie jebkuras smakas vai domas par kaut ko pretīgu. Tātad, ieraugot gliemežus, bija līdzīgi. Es mīlu mūsu pavāru, un es nekad pret viņu neizturētos ar necieņu," atklāja Diksija. 

Kaut arī Diksijas vemšana neapšaubāmi bija visrupjākā vakara daļa, arī viņas galda manieres bija nepieņemamas. Viņa iebāza pirkstus deserta bļodā, no kuras visi ēda, un meta ar ēdienu savai mammai. 

Sekotāju peltais videoklips bija jaunās "Vakariņas ar D'Amelio ģimeni" sēriju debija, kas redzama viņu nesen uzsāktajā ģimenes "YouTube" kanālā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu