Lady Gaga būšot redzama jaunā filmā kopa ar Bredu Pitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Slavenā dziedātāja Lady Gaga turpina iekarot lielos ekrānus! Mūziķe būs redzama jaunā trillerī ar aktieri Bredu Pitu, vēsta ārzemju mediji.

Jaunā filma "Bullet train" ("Ātrvilciens") balstīta uz slavenā japāņu rakstnieka Kotaro Isakas grāmatas "Maria Beetle". Stāsts ir par vairākiem algotiem slepkavām, kuri satiekas ātrvilcienā ceļā uz Tokiju. Laika gaitā viņi saprot, ka algotņu misijas savā starpā ir saistītas.

Detaļas nav zināmas, taču ziņots, ka dziedātājai parakstījusi līgumu par otrā plāna lomu.

Pati mūziķe nav apstiprinājusi vai noraidījusi izskanējušās runas. 

Šī nebūtu pirmā filma, kurā mūziķe redzama ne galvenajā lomā - Lady Gaga piedalījusies arī citās filmās, piemēram "Grēku pilsēta: Liktenīgā sieviete" un "Mačete nogalina".

Zināms, ka 2021. gadā popdīva parādīsies filmā "Gucci", kurā spēlēs zīmola vadītāja Mauricio Gucci bijušo sievu Patrīciju Redžiani.

Darbojoties filmu industrijā, Lady Gaga ieguvusi vairākus apbalvojumus. Dziedātāja saņēma "Zelta globusa" balvu par viņas lomu pazīstamajā seriālā "American Horror Story". Gaga arī ieguva "Oskara" balvu par labāko oriģinālo dziesmu un tika nominēta labākās aktrises apbalvojumam par lomu filmā "Zvaigzne ir dzimusi".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu