Sindija Vilde pēc ilgajiem meklējumiem Latvijā atradusi darbu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sindija Vilde
Sindija Vilde Foto: Evija Trifanova/LETA

Pasākumu rīkotāja Sindija Vilde šā gada sākumā devās uz Portugāli, lai realizētu jaunus sapņus, taču Covid-19 pandēmija ieviesa savas korekcijas, un jau maija beigās viņa atgriezās Latvijā. Vilde neslēpa, ka Latvijā palikusi bez ienākumiem, vēršoties pie sabiedrības ar saucienu pēc palīdzības. Nu viņa atklāja, ka atradusi darbu.

Oktobra beigās Vilde "Instagram" publiskotā 14 minūšu garā video vērsās pie cilvēkiem, atklājot, ka viņai neizdodas atrast darbu, tādēļ priecātos, ja viņai tiktu piedāvātas kādas darba vietas.

Taču tagad pasākumu organizatore pastāstīja, ka atradusi darbu mārketinga jomā. 

"Novembra beigas. Ir uzausis jauns pirmdienas rīts. Sākums jaunai nedēļai. Četru nedēļu darba meklēšanas maratons kā brauciens pa amerikāņu kalniņiem ir aizauļojies, mani atstājot sapurinātu, bet pozitīvi uzlādētu.

Esmu atkal jaunā starta pozīcijā. Pirmā diena jaunajā darba vietā.

Tik daudz ir pārdzīvots un izdzīvots – neskaitāmās intervijas un tas spīdzinošais atbildes gaidīšanas laiks... Te nu tas ir, beidzot, ir ne tikai jauns darbs un jauni pienākumi, bet arī vēl neiepazīta vadība un kolēģi jeb potenciālie draugi, komandas biedri un kāds, kas būs izaicinājums manā jaunajā profesijā.

Šodien aizdomājos - darbā cilvēks vidēji pavada 8 stundas dienā, piecas darba dienas nedēļā. Tās ir 40 stundas nedēļā, un tas ir aptuveni 2000 stundas gadā! Wow... Cik svarīgi katram ir strādāt vietā, kas viņu pilnveido un attīsta, sniedzot gandarījumu un atbilstošus darba augļus...

Paldies ikvienam, kurš palīdzēja man ar savu atbalstu, padomu, kontaktiem un dalīšanos!" rakstīja Vilde. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu