"Maikls jau domā par Ziemassvētkiem." ESPN apskatnieks asi kritizē Maikla Džordana neseno finansiālo lēmumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītajā nogalē visai dāsnu līgumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) veterānam Gordonam Heivordam izsniedza Šarlotas "Hornets" īpašnieks Maikls Džordans. Par šādu rīcību leģendārais basketbolists izpelnījās plašu kritiku.

Heivards ar "Hornets" panāca vienošanos uz četriem gadiem ar līguma kopējo vērtību 120 miljonu ASV dolāru apmērā. 

30 gadus vecais uzbrucējs pēdējās sezonās, pārstāvot Bostonas "Celtics" regulāri cīnījās ar savainojumiem, kā rezultātā viņam nav izdevies atkārtot 2016./2017. gadā demonstrēto sniegumu, kas viņam palīdzēja tikt pie dalības Visu zvaigžņu spēlē.

Neskatoties uz basketbolista vecumi, pagātni ar lielākas un mazākas nopietnības traumām, kā arī ne tuvu elitāro sniegumu laukumā, daudzi apskatnieki bija šokā, ka Džordans ir gatavs pieredzējušajam uzbrucējam maksāt vidēji 30 miljonus sezonā.

Savu sašutumu neslēpa arī ESPN apskatnieks un bijušais basketbolists Kedriks Perkinss, kurš norādīja, ka pilsētām ar mazu tirgu (kāda neapšaubāmi ir Šarlota) ir sarežģīti piesaistīt kvalitatīvus brīvos aģentus, tomēr pārmaksāt Heivordam neesot bijis pareizais lēmums.

"Ir sarežģīti piesaistīt brīvos aģentus pilsētā ar mazu tirgu, bet iedot 120 miljonus spēlētājam, kuram jau ir pāri 30... Gordona Heivorda, kurš manās acīs nav pirmā opcija, piesaistīšana var novest pie tā, ka komandas nākotne attīstība nākotnē tiek būtiski ierobežota," sacīja Perkinss

Bijušais basketbolists ar sarkasmu norāda, ka varbūt arī viņš vēl varētu tikt pie līguma: "Šis bija slikts darījums. Maikls jau domā par Ziemassvētkiem, ja viņš ir tik dāsns. Iespējams, man jābeidz karjeru ESPN un jāatsāk trenēties, jo, ja viņš šādi dāļā apkārt savus dolārus, arī es varu iziet laukumā, likt blokus un vākt atlēkušās bumbas."

Heivords savas deviņu gadu karjeras laikā vidēji mačā ir izcēlies ar 15,3 punktiem, 4,4 atlēkušajām bumbām un 3,5 rezultatīvām piespēlēm.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu