Profesors Danilāns par Covid-19 ierobežojumiem: Uz ielas ar svešu meiteni nebučoties - var iešķaudīt kaut ko! (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

"RīgaTV 24" raidījumā "Uz līnijas" uz jautājumu, ko profesors un gastroenterologs Anatolijs Danilāns domā par Covid-19 ierobežojumiem un valdības darbu šai laikā, profesors atbildēja visai optimistiski. 

Danilāns norāda, ka ieviestos ierobežojumus vērtē kā labus. 

"Ziniet, es raugos labi. Visu laiku pamaina, varbūt kāda kļūmīte gadījās, galu galā varbūt vēlāk izrādīsies, ka maskas nebija jānēsā, nu, to dzīve parādīs! Varēsim lādēties, es arī ar prieku atcerēšos, ka kā duraks nēsāju masku, kaut gan tam nozīmes nav.

Bet pašreiz, kamēr ir pieņemts un zinātniski pētījumi rāda, ka tam ir nozīme, kamēr nav tās vakcīnas un citu ārstniecības paņēmienu, kā Covid-19 ārstēt, noteikti jāklausa.

Noteikumi jāievēro, nečupoties, divi metri un uz ielas ar svešu meiteni nebučoties, lai cik glīta viņa būtu, - var iešķaudīt kaut ko!"

raidījumā ar smaidu norādīja profesors. 

Danilāna izteikumi jau paspēja izpelnīties arī atzinīgus vārdus sociālajos tīklos. 

Gastroenterologs Anatolijs Danilāns plašākai sabiedrībai pazīstams kā allaž priecīgais un humora pilnais profesors, kurš dažādu vecumu cilvēku atzinību ieguvis, stāstot par veselības saglabāšanu un uzlabošanu viegli uztveramā veidā, sniedzot praktiskus piemērus un ieteikumus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu