Par pasaulē seksīgāko vīrieti atzītais aktieris internetā par maksu piedāvās pikantus savus foto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Slavenais aktieris Maikls Džordans, kurš nesen tika atzīts par planētas seksīgāko vīrieti, šovā "Jimmy Kimmel Live!" atklājis, ka plāno izveidot profilu vietnē "OnlyFans". Viņa mērķis ir palīdzēt finansēt vietējo bārddziņu skolu.

33 gadus vecais aktieris un producents piedalījās intervijā ar Džimiju Kimelu, kurā apgalvoja, ka reģistrēsies "OnlyFans". Tā ir vietne, kur cilvēkiem ir iespēja nopelnīt naudu, publicējot ekskluzīvu saturu, par kuriem viņu sekotāji maksā.

Intervijas sākumā Džordans runāja par savām karantīnas ūsām. Aktieris teica: "Man nebija laika sēdēt uz vietas un audzēt sejas apmatojumu. Parasti to vajadzēja sakopt vai mainīt. Tāpēc karantīnas laikā vēlējos redzēt, cik daudz sejas apmatojuma varu izaudzēt."

"Man arī drīz būs "OnlyFans" profils," piemetināja aktieris, minot, ka "ēdīs augļus un kļūs trakulīgs."

Kimels, domājot, ka aktieris joko, sacīja: "Tu varētu nopelnīt aptuveni 250 000 gadā, ja tavām ūsām būtu "OnlyFans" profils."

Uz ko Džordans atbildēja: "Es tiešām izveidošu profilu un visus ienākumus, ko saņemšu, ziedošu bārddziņu skolai. Karantīnas laikā bija ļoti daudz uzņēmumu un skolu, kuras tika slēgtas."

Kimmelu tas pārsteidza, taču šova vadītājam šī ideja šķita lieliska.

Cilvēki "OnlyFans" galvenokārt publicē saturu pieaugušajiem. Žurnāls "People" savā novembra numurā nodēvēja aktieri par seksīgāko vīrieti pasaulē, kas noteikti palīdzēs Džordana "OnlyFans" profila izaugsmei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu