"Valdis Zatlers ir viņa elks!" Amuna Davis iesmej par Markus Rivas frizūru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jaunākajā “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” sērijā Latvijas populārākais “drag queen” Amuna Davis ļaus ielūkoties savā sejas kopšanas rutīnā, kas, iespējams, pārspēj pat dažas labas dāmas paradumus. 

Tāpat, sēžot spoguļa priekšā, viņam radās ideja ļauties eksperimentam un izmēģināt dziedātāja Markus Rivas leģendāro frizūru, kas redzama arī viņa un Samantas Tīnas jaunākā kopdarba ”Man nesanāk” videoklipā. Mūziķis izvelējies diezgan neparastu matu sasuku, izpelnoties ne vienu vien komentāru un arī dažu labu kritiku publiskajā telpā.

“Es neizsmeju. Viņš ir iconic! Man vajag tikai blondus matus, un tad izskatīšos pēc resna Markus Rivas,” pajokoja populārais “drag queen”, ar vēstījumu vēršoties arī pie paša dziedātāja.  “Markus, ja tu šo redzi, lūdzu, tā vairs netaisi!”

Pēc tam gan Amuna Davis bilda, ka katram ir tiesības stilu veidot pēc saviem ieskatiem. Tomēr, novērtējot savu veikumu, viņš nenoturējās un lika lietā profesionālo meistarību, piedāvājot radošu ideju, kā dziedātājam frizūru padarīt vēl stilīgāku.

Tāpat Dāvis esot novērojis, ka līdzīgu matu sakārtojumu nēsājot arī eksprezidents Valdis Zatlers. “Ak dievs, es nupat sapratu – Valdis Zatlers ir Markus Rivas elks! Tāpēc Markus Riva taisa Valda Zatlera frizūru.”

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu