"Caur ērkšķiem uz..." kolēģi izbalso dalībnieci, kura vēlējusies kļūt par interneta zvaigzni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Caur ērkšķiem uz..." jaunākajā sērijā to, kurš dosies mājup, noteica tikai un vienīgi paši dalībnieki.

Jau pārgājiena laikā uzvirmoja asas nesaskaņas, kuru epicentrā nonāca Laura, un mežā piedzīvotais netika aizmirsts arī balsojumā.

“Caur ērkšķiem uz...” ceturtās sezonas dalībnieki vienbalsīgi lēma, ka projektu ir laiks pamest Laurai – 28 gadus vecai sievietei no Jēkabpils, kura lieto apdullinošas vielas un nespēj iekļauties pieaugušo dzīvē. Uz projektu viņa bija nākusi, lai pārvarētu ar ģimeni saistītas psiholoģiskas traumas, atbrīvotos no atkarībām un kļūtu par interneta zvaigzni.

Jaunajai dāmai tika pārmests, ka viņa nemākot komunicēt ar kolēģiem un vēlas kļūt līdere, ar viņu esot grūti sadzīvot un Laura spēlējot uz kamerām.

Tāpat kolēģi sprieda, ka Laura jau šobrīd ļoti daudz ko pati sasniegusi un tālāka dalība projektā viņai vairs neesot nepieciešama.

Pieņemot balsojumu, Jānis Bukums Laurai vēlēja neatkāpties un doties tik uz priekšu. Bet Laura, uzrunājot kolēģus, balsij aizlūstot sacīja, ka viņu rīcība ļoti daudz ko iemācījusi un atklājusi pašai par sevi. “Uz māju es paņemšu apziņu un sapratni, ka es varu un varu daudz vairāk kā domāju. Esmu stiprāka, kā domāju!” pametot projektu sacīja Laura.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu