VIDEO ⟩ Izmēram nav nozīmes - Krievijā sieviešu MMA cīkstone uzveic par 176 kilogramiem smagāku vīrieti (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Darina Mazdjuka pret Grigoriju Čistjakovu
Darina Mazdjuka pret Grigoriju Čistjakovu Foto: twitter.com

Cīņu sportā ir redzētas dažādas anomālijas un katra no tām ir ar mērķi izklaidēt fanus, tomēr nesen Krievijā notikušajā cīņu šovā tika sasniegts, iespējams, absurduma augstākais līmenis.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Krievijā norisinājās cīņu šovs ar nosaukumu "Mūsu lieta". Vienā no vakara dueļiem devās jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstone Darina Mazdjuka, kura cīņas aizvada 61,2 kilogramu svara kategorijā, bet viņai pretim stājās krievu blogeris Grigorijs Čistjakovs, kurš ir par 176 kilogramiem smagāks.

Lai gan cīņas gaitā Čistjakovs mēģināja izmantot savu svara pārsvaru, cenšoties tikt pretiniecei tuvumā, galu galā meistarība tomēr ņēma virsroku. Aptuveni pirmā raunda, kurš bija paredzēts trīs, nevis piecas minūtes, vidū Mazdjuka pretiniekam trāpīja sitienu, pēc kura viņš kājās nespēja noturēties un cīņa bija galā.

Uz šo dueli savā "Twitter" kontā reaģējis arī viens no UFC labākajiem tiesnešiem Marks Godards.

"Ar šo mums ir jāsaskaras 2020. gadā. Pret šo mēs cīnāmies laikā, kad negatīvas paralēles [ar cīņu sportu] tiek konstanti vilktas. Personām, kas neseko tam līdzi, šis ir MMA. Apkaunojoši. Pretīgi. Drausmīgi," raksta Godards.

Jau iepriekš ir pieredzēts, ka oktagonā vīrietis tiekas ar sievieti. Augustā Taizemē norisinājās cīņu sporta šovs, kurā bija redzami dažādi neparasti dueļi, piemēram divi cīkstoņi pret vienu vai arī jau pieminētais vīrieša un sievietes greplinga mačs. Vismaz šī cīņu šova rīkotāji savu veikumu arī atklāti dēvē par "Cīņu cirku".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu