Sezona beigusies? Septiņkārtējais F-1 čempions Luiss Hamiltons inficējies ar Covid-19

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luiss Hamiltons
Luiss Hamiltons Foto: Reuters/ScanPix

Septiņkārtējais F-1 čempions Luiss Hamiltons nevarēs piedalīties gaidāmajā Sahiras "Grand Prix" izcīņā.

Hamiltona pārstāvētā F-1 vienība "Mercedes" ziņo, ka viņu titulētajam pilotam pēc aizvadītās nedēļas nogales sacīkstēm konstatēta inficēšanās ar Covid-19.

Nedēļas nogalē Hamiltons ticis testēts trīs reizes, bet visi testi bijuši negatīvi. Savukārt pirmdienas rītā pilots pamodies ar viegliem sindromiem un pēcāk kļuvis zināms, ka vienai no brita kontaktpersonām konstatēta inficēšanās ar Covid-19.

Hamiltonam tika veikts vēl viens Covid-19 tests, kas izrādījās pozitīvs un tagad pilotam ir jāievēro pašizolēšanās, kas nozīmē, ka vismaz šajā nedēļas nogalē viņš trasē nedosies.

Kā norādījusi pati komanda, Hamiltons jūtoties labi, atskaitot vieglus simptomus. "Mercedes" vēl nav izziņojuši britu pilota aizstājēju gaidāmajā sacīkstē.

Pastāv liela iespēja, ka Hamiltons savu šīs sezonas pēdējo "Grand Prix" jau ir aizvadījis, jo čempionāta noslēdzošais, Abu-Dabi posms norisināsies jau uzreiz nākamajā nedēļas nogalē pēc Sahiras "Grand Prix".

Hamiltons šosezon jau priekšlaicīgi izcīnīja savu septīto čempiona titulu, atkārtojot leģendārā Mihaela Šūmahera rekordu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu