Vācijā no kalna noslēpumaini pazudusi divus metrus augsta koka locekļa statuja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Falla statuja Gruntenas kalnā Bavārijā, Vācijā.
Falla statuja Gruntenas kalnā Bavārijā, Vācijā. Foto: Instagram/@italianzucchino

Vācijas policija ir sākusi izmeklēšanu saistībā ar tūristu iemīļotas falliskas formas statujas pazušanu no Gruntenes kalna Bavārijā, vēsta raidsabiedrība BBC.

Statuja, kura jau daudzus gadus priecēja tūristus kalnā, kas atrodas netālu no Minhenes, šķiet nocirsta pagājušajā nedēļas nogalē, vēsta laikraksts "Allgaeuer Zeitung". 

Vīrišķās formas atgādinošā statuja jau kopš tās parādīšanās ir bijusi apveltīta ar zināmu noslēpumainību - joprojām nav zināms, kas to ir veidojis un uzstādījis. Neskatoties uz to, aptuveni 200 kilogramus smagais koka veidojums ir priecējis tūristus no tuvākās apkaimes un ārvalstīm, topogrāfiskajā vietnē "Google Maps" pat iegūstot kultūras pieminekļa nosaukumu.

Viena no vietējo mediju populārākajām teorijām pieņem, ka koka loceklis ir bijusi dzimšanas dienas dāvana, kas pēcāk ar ragaviņu palīdzību uzvesta kalnā un atstāta apkārtējo priekam.

Vācijas ziņu aģentūra "DPA" vēsta, ka vietējā policija ir sākusi izmeklēšanu, taču nav skaidrs, kas notiks, kad likumpārkāpējs tiks atrasts.

"Mēs nezinām, vai notikušais ir uzskatāms par kriminālnoziegumu," laikrakstam "Allegaeuer Zeitung" atklājis policijas runasvīrs Holgers Stabiks. Viņš tāpat minējis, ka nav skaidrs, kurš šajā lietā ir uzskatāms par cietušo, jo nav skaidrs, kam šis savdabīgais objekts ir piederējis.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu