Jauniešu iemīļotā aplikācija "Snapchat" cilvēkiem maksāšot vienu miljonu dolāru dienā par skatītākajiem video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zyabich / Shutterstock.com

Aplikācijas "Snapchat" veidotāji nākuši klajā ar lielisku piedāvājumu – katru dienu uzņēmums maksās vienu miljonu dolāru lietotājiem, kuru video kļūst par interneta sensācijām.

Jaunā "Spotlight" funkcija izmantos algoritmu, kas ieteiks video, balstoties uz lietotāja interesēm. Lietotnes veidotāji apgalvo, ka "Spotlight" iekļaus cilvēkus ar personīgiem profiliem, kā arī lielākās zvaigznes.

Uzņēmuma pārstāvji apstiprinājuši, ka maksāšot vienu miljonu dolāru katru dienu līdz gada beigām, ja šī ideja būs veiksmīga, to varētu turpināt arī 2021. gadā.

Lai noteiktu, cik daudz lietotājiem tiks maksāts, lietotne izmantos sarežģītu formulu. Viens no nosacījumiem būs skatījumu daudzums. Lietotnes pārstāvji gan nav precizējuši, starp cik daudziem cilvēkiem nauda tiks sadalīta.

Lietotājiem, kuri vēlēsies saņemt naudu, jābūt vismaz 16 gadu veciem, kā arī jāievēro noteikumi, kas saistīti ar autortiesībām, sponsoriem, apreibinošu vielu lietošanu un citiem noteikumiem.

"Mēs aktīvi sekosim līdzi, lai nenotiktu krāpšana. Mēs atbalstām tikai autentiskus snapus," apgalvo uzņēmums.

Analītiķis Bens Vuds ir pārliecināts, ka "Snapchat" ir atkarīgs no lietotāju iesaistes. "Lietotne "Snapchat" nolēma pielietot šo stratēģiju, lai sacenstos ar savu konkurentu – lietotni "TikTok".

Satura radītāju atalgošana un veicināšana ir veids, kā uzturēt biznesu, it īpaši, ņemot vērā draudus, ko rada "TikTok" un citas lietotnes," sacīja vīrietis.

"Snapchat" kļuva populārs pirms aptuveni 10 gadiem, pateicoties video, kuri izzūd pēc 24 stundām. Šo ideju arī integrējuši uzņēmuma konkurenti, piemēram "Instagram" izveidojot stories.

Neskatoties uz konkurētspējīgo tirgu, "Snapchat" nesen paziņoja, ka pandēmijas laikā lietotāju skaits palielinājies līdz gandrīz 250 miljoniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu