Par kukuļņemšanu atlaistais "Ekstrasensu cīņu" vadītājs Sergejs Safronovs grasās tiesāties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen kukuļņemšanas dēļ no šova "Ekstrasensu cīņas" tika atlaists viens no raidījuma vadītājiem - iluzionists Sergejs Safronovs. Nu skeptiķis sniedzis izsmeļošu atbildi un turpmākās darbības plānu. 

Atgādinām, ka nesen ekstrasense Alīna Verdiša savāca veselu pierādījumu kopumu, kas detalizēti atklāj viena no vadītājiem, Sergeja Safronova, aizkulišu darbību šovā "Ekstrasensu cīņas". Tika pierādīts, ka vadītājs ņēmis kukuļus, un raidījuma veidotāji nekavējoties vīrieti atlaiduši. Safronovs medijiem sniedzis atbildi par šo situāciju. 

"Sākumā es nevēlējos komentēt šīs nejēdzības. Pirmkārt tāpēc, ka, manuprāt, taisnoties nozīmē būt vainīgam un tāds es neesmu. Otrkārt, es dodu priekšroku darbiem, nevis vārdiem," sacīja iluzionists. 

Safronovs uzskata, ka savāktie materiāli ir safabricēti, un viņš vērsīsies tiesībaizsardzības iestādēs un pēc tam tiesā. Šobrīd viņa advokāts gatavo dokumentus.

"Šis stāsts tika safabricēts pret mani. Visticamāk, šī sieviete tādējādi cenšas sev nopelnīt slavu," sacīja Safronovs.

""Ekstrasensu cīņas" ir izrāde, un es to esmu teicis vairāk nekā vienu reizi un pat esmu teicis, ka tur piedalās milzīgs skaits šarlatānu. Programmas vadība vienmēr ir zinājusi manu nostāju šajā jautājumā. Ja godīgi, "TNT" kanāla paziņojums mani ļoti pārsteidza," sacīja Safronovs.

Viņš uzskata, ka var aizstāvēt savas tiesības un biznesa reputāciju ar likuma palīdzību. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu