VIDEO un FOTO ⟩ Rīgas "Dinamo" aizvada katastrofālu pirmo periodu un piekāpjas "Traktor" (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Artūrs Stabulnieks/Rīgas "Dinamo"

Rīgas "Dinamo" savā laukumā pirmajā periodā zaudēja trīs ripas un nespēja atspēlēties pret Čeļabinskas "Traktor".

"Dinamo" piekāpās "Traktor" ar 3:4 (0:3, 1:1, 2:0).

Vārtus "Dinamo" komandas labā guva Deniss Paršins, Miks Indrašis un Roberts Mamčičs.

Jau 56.sekundē viesi izvirzījās vadībā ar Lukāša Sedlāka metienu no vārtu priekšas.

Abi pārējie vārti pirmajā trešdaļā krita, viesiem spēlējot vairākumā. Otros vārtus no zonas vidus, bet arī ar tuvu metienu, guva Vitālijs Kravcovs, bet trešie vārti krita no tieša vārtu tuvuma, izceļoties Pontusam Obergam. Pirmajā gadījumā noraidīts bija Dāvids Levins, bet otrajā - Lauris Dārziņš.

Pēc trešajiem zaudētajiem vārtiem Zeinu Makintairu nomainīja Iļja Proskurjakovs.

Vienus vārtus vairākumā izdevās atspēlēt, 33.minūtē pēc Mika Indraša un Dārziņa piespēles no aizvārtes "golu" iemeta pa labo pusi vārtiem piezadzies Paršins.

Foto: Rīgas "Dinamo" pret Čeļabinskas "Traktor"

Tomēr jau 37.minūtē viesu pārsvars atkal sasniedza trīs vārtus, Aleksejam Bivaļcevam atbruņojot rīdzinieku spēlētāju un iemetot ceturto ripu mājinieku vārtos.

Otrās trešdaļas beigās "Traktor" nopelnīja noraidījumu, ko rīdzinieki pārvērta vārtu guvumā pēdējās trešdaļas 33.sekundē. Pēc Mārtiņa Dzierkala un Metjū Majones piespēles vārtus pēc sologājiena guva Indrašis.

3:4 mājinieki panāca 56.minūtē, vēlreiz izmantojot viena vīra pārsvaru laukumā. Pēc Dārziņa un Majones piespēles "golu" no vārtu priekšas iemeta Mamčičs.

Dinamo" ar 12 punktiem 30 mačos ir pēdējā vietā līgā, kamēr "Traktor" ar 44 punktiem 33 spēlēs Austrumu zonā ieņem trešo vietu 12 komandu vidū.

Abas komandas šosezon reizi jau bija tikušās. Oktobra beigās viesos "Dinamo" piekāpās ar 1:5.

Video: "Dinamo" - "Traktor" spēles video apskats

Arī nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs savās sienās, piektdien tiekoties ar Roberta Bukarta pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ".

Jau ziņots, ka "Dinamo" līdz sezonas beigām parakstījusi līgumu ar uzbrucēju Gļebu Zirjanovu, kamēr atteikumu draftā ievietots uzbrucēji - Zeks Mičels, Konstantīns Komareks un Mets Vaits. Hokejisti atteikumu draftā pavadīs 48 stundas, kuru laikā viņus var izvēlēties kāda cita KHL komanda.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu