Aleksandrs Sokolovs atzīstas, vai saņem nepiedienīgus piedāvājumus no klientēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Seksualitāte nav lielas krūtis vai garas kājas. Tas ir daudz, daudz dziļāk," svētdienas vakarā, viesojoties "STV Pirmā!" šovā "Sapņu ķērājas", atzīs erotisko foto meistars Aleksandrs Sokolovs. 

Četras sabiedrības dāmas - Una Ulme, Ieva Adamss, Grēta Peide un Liene Stepena – šoreiz runās par seksualitātes apzināšanos un sievietes seksapīlu – kā to vairot un ko iesākt, ja seksualitāte ar gadiem zūd?

Aleksandrs Sokolovs raidījumā dalīsies ar pikantiem piedzīvojumiem un neslēps, kāpēc pie viņa visbiežāk ierodas dāmas gados, kurām nebūt nav modeles augums. Tieši tāpēc seksualitātes atraisīšana ir tikpat svarīgs uzdevums kā pati fotografēšana.

Raidījuma studijā valdīs nebēdnīga atmosfēra un dāmas vēlēsies uzzināt, vai tik seksuāli uzlādētā brīdī kāda no klientēm nav atļāvusies iet tālāk un izteikusi fotogrāfam kādu nepiedienīgu piedāvājumu?

“Regulāri!” atzīsies Aleksandrs, piebilstot: “Es strādāju jau 20 gadus. Un pa šiem gadiem – kas tik man nav bijis!”

Tomēr dāmas neatkāpsies un tincinās fotogrāfu, vai viņš dāmu vilinājumam ir arī atsaucies: “Ja teikšu, ka galīgi nevienai, es melošu,” sacīs erotisko foto meistars un atklās, ka viņš regulāri iemīlas savās klientēs.

“Apmēram puse no manām attiecībām ir bijušas tieši ar sievietēm, kuras es fotografēju.” Tiesa, libido šādos darba apstākļos, kad visapkārt ir kaili ķermeņi, viņam esot pazemināts. “Daudzi domā, ja es esmu tāds kailfoto fotogrāfs, es katru dienu guļu ar citu modeli. Man par to smiekli nāk. Tas ir tas pats kā teikt ārstam ginekologam: o, tev foršs sapņu darbs!” 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu