102 gadus vecā kundze, kura pārdzīvojusi "spāņu gripu", jau otro reizi izveseļojas no Covid-19 (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: North Westchester Restorative Therapy & Nursing Center/enews/Twitter.com

102 gadus vecā ASV iedzīvotāja Andželīna Frīdmane ir "neuzvaramā lēdija" - viņa ne tikai ir pārdzīvojusi 1918. gada "spāņu gripu", bet šogad jau divas reizes izveseļojusies arī no Covid-19 vīrusa, ziņo raidsabiedrība CNN.

Kad Andželīna piedzima, sākās 1918. gada "spāņu gripas" uzliesmojums, ko izdevās pārdzīvot. Savā garajā mūžā kundze ir arī izveseļojusies no vēža un iekšējās asiņošanas.

2020. gada aprīlī Andželīnai tika konstatēts Covid-19, bet viņa no tā veiksmīgi izveseļojās. Taču nesen kundzei atkal konstatēja Covid-19, taču "neuzvaramā kundze" atkal sekmīgi izveseļojusies.

"Manai neuzvaramajai mammai Covid-19 tests ir negatīvs," saka Džoanna, kundzes meita. 

Andželīna martā bija izveseļojusies no Covid-19, bet oktobrī viņa saņēmusi zvanu no medicīnas iestādes, ka viņai vēlreiz atklāts Covid-19 vīruss. Par to liecināja arī daži simptomi - drudzis un smags klepus. 

Ārstēšanās laikā Andželīnas meita ļoti uztraucās par savu mammu, taču novembra vidū saņemta priecīga ziņa - Andželīnas Covid-19 testa analīzes uzrāda negatīvu rezultātu. 

Lai gan sava cienījamā vecuma dēļ Andželīna ir zaudējusi dzirdi un viņai ir arī vāja redze, kundze tomēr turpina priecāties par dzīvi. Viņai ļoti patīk adīt lietas un 101. dzimšanas dienas jubilejā sarīkoja lielu "ballīti". 

Eksperti norāda, ka viņa nav visvecākais Covid-19 pacients, kurš izveseļojies, taču ir iemesls domāt, ka viņa ir visvecākais Covid-19 pacients, kurš izveseļojies divas reizes. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu