"Es neesmu Donalda fans, bet..." Tramps reiz izjaucis kautiņu starp Kobi Braientu un citu spēlētāju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Donalds Tramps
Donalds Tramps Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps un Nacionālā basketbola asociācija (NBA) šobrīd ir teju nesavienojami termini. Tomēr reiz biznesmenis NBA cienīja daudz vairāk un vienā no savām viesnīcām pat novērsa kautiņu, kurā iesaistīts bija leģendārais basketbolists Kobe Braients.

Kā jau minēts, Tramps savas prezidentūras laikā bieži vien publiski kritizēja līgu, kā arī vairākkārt nonāca publiskā konfliktā ar tās lielākajām zvaigznēm, piemēram, Lebronu Džeimsu.

Šodien Trampa kontaktēšanās ar NBA spēlētājiem teju nav iedomājama, bet reiz situācija bija atšķirīga un biznesmenis aktīvi sekoja līdzi līgas gaitām. Amerikāņu žurnālists Džefs Pērlmans "The Ryen Russillo" podkāstā atminējās gadījumu, kad Tramps nepieļāva kautiņu starp NBA leģendu Kobi Braientu un Džeisonu Viljamsu.

Piezīme - šajā gadījumā stāsts ir par Džeisonu Viljamsu, kurš NBA spēlēja no 1990. līdz 1999. gadam, nevis Džeisonu Viljamsu, kurš šīs tūkstošgades ievadā, pārstāvot Sakramento "Kings", vairākkārt ar Kobi Braientu tikās laukumā.

"Tramps vienmēr ir iesaistīts šāda veida atgadījumos, jo tas vienkārši ir Donalds Tramps. Reiz vienā no viņam piederošajām viesnīcām. Pie lifta atradās Čārlzs Ouklijs, jauns Kobe Braients, Donalds Tramps un Džeisons Viljamss, kurš pēcāk arī iemantoja bēdīgu slavu," stāstīto iesāka Pērlmans.

Žurnālists norādīja, ka konflikts star Braientu un Viljamsu sācies pavisam nenozīmīgu apstākļu dēļ: "Viljamss kaut ko pateica Kobem, es neatceros precīzus vārdus, bet, būtībā, viņš ar jauno spēlētāju sasveicinājās. Bet Kobe atbildēja pavisam vienaldzīgi un Viljamsu tas ievērojami sadusmoja."

Pērlmans atceras, ka pārpratuma fizisku atrisināšanu uzsācis tieši Viljamss: "Viņš [Viljamss] bija vecās skolas pārstāvis, kurš tic sava veida kodam, ka jaunajiem spēlētājiem pret pieredzes bagātākajiem basketbolistiem ir jāizturas ar cieņu."

"Viljamss metās virsū Kobem un sāka viņu sist liftā. Es neesmu Donalda fans, bet viena no retajām labajām lietām, ko par viņu varu teikt, ir fakts, ka viņš izjauca kautiņu starp Kobi Braientu un Džeisonu Viljamsu. Tramps momentāli iespraucās pa vidu starp abiem basketbolistiem," atcerējās Pērlmans.

Braients savas karjeras laikā ieguva slavu kā viens no nepiekāpīgākajiem basketbolistiem visā NBA. Jau kopš pirmajām dienām līgā viņš ceļu negrieza nevienam, arī augumā ievērojami pārākajam Šakilam O'Nīlam.

Savukārt Viljamss ar problēmām saskārās ārpus laukuma, kad 2010. gadā viņš tika atzīts par vainīgu taksi braucēja nejaušā nonāvēšanā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu