Šovs turpinās - zināms, kad savu nākamo cīņu pret "jūtūberi" aizvadīs boksa leģenda Floids Meivezers (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Floids Meivezers
Floids Meivezers Foto: AFP / Scanpix

Boksa leģenda Floids Meivezers pēdējo reizi ringā vēl nav devies un savos sociālajos tīklos ir izziņojis par neklātienes biļešu tirdzniecību uz savu nākamo cīņu, kas gan būs paraugdemonstrējuma šovs.

Profesionāli 43 gadus vecais Meivezers pēdējo reizi devās ringā 2017. gadā, aizvadot cīņu pret jaukto cīņas mākslu (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru. Savukārt 2018. gada izskaņā amerikānis paraugdemonstrējuma duelī tikās ar Japānas kikboksa zvaigzni Tenšinu Nasukavu.

Arī nākamā Meivezera cīņa būs paraugdemonstrējuma cīņa, bet viņa pretinieks būs pasaules slavenais "jūtūberis" Logans Pols (Logan Paul). Paredzēts, ka cīņa norisināsies 2021. gada februārī.

Kā norādīja pats Meivezers, jau esot iespējams iegādāties tiesības skatīties cīņu neklātienē.

Logans Pols pirms savas pēdējās cīņas pret citu "YouTube" zvaigzni KSI tika pie profesionāla boksera licences, tomēr gaidāmā cīņa pret Mievezeru, kā jau minēts būs paraugdemonstrējums. Tāpat ietekmējošs faktors pavisam noteikti ir arī abu bokseru fiziskie parametri. Kamēr Pols ir 188 centimetrus garš un pirms pēdējās cīņas svēra 86 kilogramus, Meivezera augums ir vien 173 centimetri un viņš pirms nevienas profesionālās cīņas nav svēris vairāk par 68,5 kilogramiem.

Pola profesionālajā karjerā ir bijusi viena cīņa, kurā tika piedzīvots zaudējums pret jau pieminēto KSI. Savukārt Meivezers savas karjeras laikā ir aizvadījis 50 dueļus, nezaudējot nevienu no tiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu