Pēc inficēšanās ar Covid-19 miris 21 gadu vecs Sanmarino riteņbraucējs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mūžībā devies 21 gadu vecais Sanmarino riteņbraucējs Maikls Antonelli, kurš bija iepriekš bija inficējies ar Covid-19, vēsta "Marca".

Jaunais riteņbraucējs mūžībā devās aizvadītajā ceturtdienā, kad sēru vēsti izziņoja arī viņa pārstāvētā "Mastromarco Sensi Nibali" komanda: "Atā, Maikl. Atmiņas par tevi kopā ar mums būs mūžam. Visa "Mastromarco Sensi Nibali" komanda pievienojas ģimenei šajā sāpju mirklī."

Antonelli inficēšanās ar Covid-19 tika konstatēta 30. novembrī, kad viņš tika nogādāts slimnīcā, jo riteņbraucēja veselības stāvoklis strauji pasliktinājās. Dažas stundas vēlāk Antonelli pārvietoja uz intensīvās aprūpes nodaļu, bet trīs dienas pēcāk viņš mira.

2018. gada Antonelli pārcieta ļoti smagu avāriju Florences-Viaredžio braucienā. Jaunais riteņbraucējs savainoja mugurkaulu, kā arī guva smagu galvas smadzeņu traumu, kā rezultātā viņš nonāca komā.

Antonelli izdevās pamosties no komas un uzsākt atlabšanas procesu, tomēr tas bija ļoti lēns. Kā vēsta Merca, bijušais riteņbraucējs bijis piekalts gultai, taču atpazinis konkrētas personas, kā arī spējis sevi pabarot.

Ārsti uzskata, ka riteņbraucēja kondīcija bija viens no noteicošajiem apstākļiem, kāpēc Covid-19 izraisītās komplikācijas izrādījušās letālas. Inficēšanās ar Covid-19 tika konstēta vienam no Antonelli ģimenes locekļiem, kā rezultātā ar vīrusu inficējās arī bijušais riteņbraucējs.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu