Ronaldu gūst divus vārtus; "Juventus" sakauj "Barcelona"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu (no kreisās) un Lionels Mesi
Krištianu Ronaldu (no kreisās) un Lionels Mesi Foto: AFP/SCANPIX

"Barcelona" otrdien UEFA Čempionu līgas mačā savā laukumā cieta sagrāvi pret Turīnas "Juventus", turīniešiem izcīnot uzvaru grupā.

"Barcelona" mājās cieta sagrāvi pret "Juventus" ar 0:3 (0:2).

Mājiniekiem nepadevās jau pats spēles sākums, 20.minūtē nonākot iedzinējos ar 0:2. 13.minūtē 11 metru soda sitienu par paša nogāšanu realizēja Krištianu Ronaldu, aukstasinīgi sitot bumbu vārtu vidū, bet otros vārtus guva Vestons Makkenijs, ļoti skaisti pēc piespēles no labās malas no soda laukuma vidus raidot bumbu vārtos kritienā.

52.minūtē ar vēl vienu "pendeli" par Klemēna Lenglē spēli ar roku Ronaldu panāca 3:0, raidot bumbu kreisajā apakšējā stūrī.

75.minūtē pēc Ronaldu piespēles barseloniešu vārti tika iekaroti vēlreiz, izceļoties Leonardo Bonuči, taču nepielūdzamā videoatkārtojuma sistēma liecināja par atrašanos aizmugurē.

Otrā grupas spēlē Kijevas "Dinamo" mājās ar 1:0 (0:0) pieveica Budapeštas "Ferencvaros".

60.minūtē vārtus guva Deniss Popovs.

"Juventus" un "Barcelona" izcīnīja pa 15 punktiem, pirmo vietu ieņemot Turīnas futbolistiem. 12 punkti ir , ar četriem punktiem dalību Eiropas līgā nodrošināja "Dinamo", bet Eirokausu sezona beigusies Budapeštas vienībai.

Ražīga vārtiem bija spēle Leipcigā, kur "Leipzig" (Vācija) ar 3:2 (2:0) pieveica Mančestras "United", pagaidām izvirzoties grupas galvgalī.

Otrajā minūtē vadībā mājiniekus izvirzīja Anhelino, bet 13.minūtē Amadū Haidara rezultāta starpību dubultoja.

30.minūtē mājinieki trešo reizi raidīja bumbu viesu vārtos, taču Villija Orbana vārti pēc videoatkārtojuma noskatīšanās netika atzīti - aizmugure.

69.minūtē Justins Kluiverts tomēr panāca 3:0, un atspēlēt viesu paspēja vien divus vārtus. Divu minūšu laikā 11 metru soda sitienu realizēja Brunu Fernandešs, bet 2:3 panāca Pols Pogbā.

Tas nozīmēja, ka Mančestras klubam būs jāturpina spēlēt Eiropas līgā, bet pirmās vietas liktenis būs atkarīgs no nepabeigtās cīņas.

Otra spēle Parīzē starp "Sant-Germain" un Stambulas "Bašakšehir" neilgi pēc mača sākuma tika pārtraukta, rezultātam esot 0:0.

"Leipzig" ir 12 punkti sešās spēlēs, Parīzes "Saint-Germain" piecos mačos un Mančestras "United" sešos ir pa deviņiem punktiem, kamēr "Bašahšehir" augstāk par pēdējo vietu ar trim punktiem piecos dueļos vairs tikt nevar.

E grupā uzvarēja Londonas "Chelsea", kas savā laukumā spēlēja 1:1 (1:1) ar "Krasnodar", kas apmierināja abas komandas.

Uz Remī Kabelas vārtiem 24.minūtē mājinieki atbildēja ar Žoržinju realizēto 11 metru soda sitienu divas minūtes vēlāk.

Šāds mača iznākums nozīmēja, ka otrai spēlei vietu sadalījumā vairs nav nozīmes.

"Stade Rennais" mājās piekāpās Eirolīgas uzvarētājai "Sevilla" ar 1:3 (0:2).

Viesi ar diviem Jusefs en Nesiri un vienu Žila Kundē precīzu sitienu panāca 3:0, un Francijas kluba labā "goda vārtus" 86.minūtē ar "pendeli" guva Žoržinju Rāters.

Londonas "Chelsea" izcīnīja 14 punktus, par punktu mazāk tika Seviļas vienībai. Ar pieciem punktiem Krievijas klubs ieņēma trešo vietu grupā un turpinās spēlēt Eiropas līgā, bet viens punkts palika "Stade Rennais" rīcībā.

Jau ziņots, ka F grupā Romas "Lazio" mājās spēlēja 2:2 (2:1) ar "Club Brugge", bet Dortmundes "Borussia" viesos ar 2:1 (0:1) atspēlējās pret Sanktpēterburgas "Zeņit".

"Borussia" grupā uzvarēja ar 13 punktiem. Nākamajā kārtā iekļuva arī "Lazio" ar desmit punktiem. "Club Brugge" ar astoņiem punktiem turpinās sezonu EUFA Eiropas līgas turnīrā, bet "Zeņit" ar vienu punktu sezona ir beigusies.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā 32 komandas ir sadalītas astoņās grupās pa četrām katrā.

Iepriekšējās sezonas čempioni tika noskaidroti Lisabonā astoņu komandu finālturnīrā. Titula mačā Minhenes "Bayern" ar 1:0 pārspēja Parīzes "Saint-Germain".

2020./2021.gada sezonas fināls paredzēts Stambulā, kur bija jānotiek aizvadītās sezonas galvenajai spēlei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu