Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Pornhub" ievieš striktus ierobežojumus satura kontrolē un aizliedz augšupielādēt neverificētus video (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: DANIEL CONSTANTE / Shutterstock.com

Populārā pieaugušo video satura vietne "Pornhub" paziņoja, ka aizliegs no vietnes lejupielādēt video, ierobežos augšupielādes un paplašinās satura kontroles centienus. 

Veicot būtiskas izmaiņas platformas darbībā, "Pornhub" paziņoja, ka cilvēkiem vairs nebūs iespējams lejupielādēt video, tāpat augšupielādēt video varēs tikai verificēti lietotāji, kā arī tiks paplašināts satura moderēšanas process -  dažādi aktīvisti un pornoaktieri to ir lūguši platformai ilgu laiku. 

Šīs vietnei ir lielas izmaiņas, jo iepriekš "Pornhub" ikviens, kam ir bezmaksas konts, varēja augšupielādēt saturu bez jebkādas verifikācijas un ar autortiesībām aizsargāti vai vardarbīgi uzņemti video netika pārbaudīti, līdz tiesību īpašnieks platformai neizteica sūdzību.

"Jaunajā gadā mēs ieviesīsim verifikācijas procesu, lai jebkurš lietotājs varētu sekmīgi augšupielādēt saturu, veiksmīgi izpildot identifikācijas procesu," teikts platformas paziņojumā. 

Kā daļu no satura izvērtēšanas paplašināšanas "Pornhub" izmantos "YouTube" patentēto tehnoloģiju "CSAI Match", lai apkarotu bērnu seksuālās vardarbības video, kā arī vairāku citu sociālo tīklu ieviestas tehnoloģijas, lai automātiski noteiktu vardarbīgu saturu.

"2020. gada aprīlī mēs piesaistījām ārējos ekspertus, lai neatkarīgi pārskatītu mūsu atbilstības programmu un sniegtu ieteikumus, kas koncentrējas uz visa nelegālā satura izskaušanu un augstākas klases sasniegšanu," skaidroja "Pornhub" pārstāvji.

Šie jaunumi seko šonedēļ publicētajam "New York Times" ziņojumam, kurā sīki aprakstīta bērnu vardarbības upuru pieredze, kuru saturs tika augšupielādēts "Pornhub", kā arī reliģiski konservatīvu organizāciju kampaņa, lai platformu slēgtu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pornhub (@pornhub)

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu