"Acīmredzami meli viņiem ir tuvāki." Mičerevskis norāda, ka LA deputāti frakciju pametuši "pirms no tās izmesti"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Partijas "Latvijas attīstībai" Rīgas domes deputāts - frakcijas vadītāja vietnieks Māris Mičerevskis piedalās preses brīfingā par sagatavoto Rīgas pilsētas pašvaldības 2019. gada budžeta projektu.
Partijas "Latvijas attīstībai" Rīgas domes deputāts - frakcijas vadītāja vietnieks Māris Mičerevskis piedalās preses brīfingā par sagatavoto Rīgas pilsētas pašvaldības 2019. gada budžeta projektu. Foto: Paula Čurkste/LETA

Līdz ar "Latvijas attīstībai" (LA) lēmumu pamest Rīgas domes lielāko frakciju "Latvijas attīstībai/Par", "Progresīvie", Rīgas domes koalīcijas darbs nav apdraudēts, uzskata neatkarīgais Rīgas domes deputāts, kurš nesen pameta LA, Māris Mičerevskis.

Viņaprāt LA rīkojās proaktīvi, jo, visticamāk, drīzumā tiktu spriests par tās biedru izslēgšanu no frakcijas.

Lai gan nodēvēts par vienu no iemesliem, kādēļ LA pameta frakciju, Mičerevskis nesaskata problēmas nākotnē sadarboties ar LA Rīgas domes deputātiem.

Politiķis gan piebilda, ka, viņaprāt, LA ar aiziešanu apliecināja, ka viņiem vecā politika ir ļoti tuva un viņu domāšana palikusi laikos, kad sociālie tīkli vēl nebija pieejami un avīzēs varēja nodrukāt vienu patiesību.

"Acīmredzami meli viņiem ir tuvāki," teica Mičerevskis, piebilstot, ka pēc viņa aiziešanas no LA gaisotne frakcijā bija mazliet nokaitēta un tagad tā uzlabosies.

Kā ziņots sašķēlusies galvaspilsētas mēra Mārtiņa Staķa (APP) frakcija Rīgas domē, to pametot "Latvijas attīstībai" trīs deputātiem Zepam, Anetei Jēkabsonei-Žogotai un Ivetai Ratinīkai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu