Samanta Tīna komentē, kāpēc Lietuvā ir slavenāka nekā dzimtenē (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dīvānkoncerts - Samanta Tīna
Foto: Dīvānkoncerts - Samanta Tīna Foto: Jānis Škapars/TVNET

Dziedātāja Samanta Tīna intervijā izdevumam "Ieva" komentēja to, vai viņu nesarūgtina fakts, ka kaimiņzemē Lietuvā viņa ir pazīstamāka nekā Latvijā. 

Kā zināms, Samanta Tīna ir deklarējusi savu dzīvesvietu Lietuvā un tur reģistrējusi arī savu auto. Vaicāta, vai viņai nav skumji, ka kaimiņvalstī viņu pazīst labāk nekā Latvijā, Samanta atbild: "Es nezinu, vai mani šeit nepieņēma, bet daudzi teica: tu, Samanta, ar savu rīkli, neesi Latvijas standarts. Saprotu, ka tādu rīkli man ir devis Dievs."

"Atceros, kā bērnībā ar savu balsi riktīgi kaitināju māsu, viņa vienmēr spieda ciet ausis un kliedza: aizveries taču tu ar to savu bazūni!" -  smejoties atminas dziedātāja.

Viņa atklāj, ka 2015. gadā saņēma piedāvājumu piedalīties Lietuvas šovā "The Voice", pēc kura viņai tikai izteikti arvien jauni piedāvājumi. "Man ļoti patīk Lietuvā, man vispār patīk strādāt, ja viss salikts pa punktiem. Tā arī visus šos gadus esmu pa Lietuvu daudz dzīvojusi, jo viņi smejas: mums Lietuvā nevienam nav tādas rīkles. Man tur ir sava komanda, savs menedžeris, un tā mīlestība, ko izbaudu Lietuvā, ir fantastiska," saka Tīna.

Neraugoties uz to, Samanta uzsver, ka ir latviete, viņas mājas ir Latvijā, un viņa ar to lepojas. 

Pilnu interviju ar dziedātāju Samantu Tīnu lasiet žurnālā "Ieva"!

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu