Vīrietis ASV uz ielas atrod somu ar dārglietām ceturtdaļmiljona vērtībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Olive Studio/Unsplash

Floridas štatā ASV kāds godīgs vīrietis atradis somu ar vērtīgām rotaslietām un atgriezis tās īpašniekiem, vēsta ziņu aģentūra "ABC".

5. decembrī Džo Ficdžeralds un viņa sieva Elifa apmeklēja "Denim and Diamonds" ikgadējo labdarības pasākumu, uz kuru līdzi tika vestas arī rotaslietas - laulātais pāris šogad bija vieni no labdarības pasākuma sponsoriem.

Ficdžeralds apgalvojis, ka pēc notikuma viņš somu, kurā atradās juvelierizstrādājumi 250 tūkstošu ASV dolāru vērtībā, ir ievietojis mašīnas bagāžniekā.

Pa ceļam mašīnas bagāžnieks ir atvēries un soma ar vērtīgo saturu nokritusi uz ceļa. Pāris nav pamanījuši zaudējumu līdz pat mirklim, kas Elifa pārbaudīja savu tālruni - tajā bija desmitiem neatbildētu zvanu un ziņojumu, kuros teikts, ka viņu soma ar rotaslietām ir atrasta.

"Esmu šokēta, ka mēs tās atguvām," atzinusi Elifa. "Šīs rotas ir patiešām vētīgas. Ir patīkami apzināties, ka pasaulē ir šādi cilvēki."

Džo uzsvēra, ka svešinieks ne tikai atrada dārglietas, bet arī piezvanīja ārkārtas dienestiem un pārliecinājās, ka rotaslietas tiek atgrieztas.

Viņš ir mūsu Ziemassvētku eņģelis," saka Džo. Pāris plāno tikties ar godīgo svešinieku un piešķirt viņam naudas balvu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu