Cēsīs sāk darboties slēpošanas kalni un trases. Jārēķinās ar ierobežojumiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Lita Krone/LETA

Šodien Cēsīs sāk darboties slēpošanas kalni "Žagarkalns" un "Ozolkalns", kā arī slēpošanas un biatlona centrs "Cēsis", aģentūru LETA informēja Cēsu Tūrisma informācijas centra galvenā tūrisma speciāliste Anita Savoņi-Vaido.

Slēpošanas kalns "Žagarkalns" sestdien plāno atvērt vairākas slēpošanas trases - Cīruļkalna nogāzi visā platumā, kā arī Žagarkalna pirmo nogāzi un abus mācību kalnus. 

Savukārt slēpošanas kalnā "Ozolkalns" atvērta būs Zaļā trase ar krēsla tipa pacēlāju. Slēpošanas un biatlona centrs "Cēsis" sākot no sestdienas ziemas sporta cienītājiem piedāvās slēpot pa kvalitatīvu 400 metru garu slēpošanas trasi, sacīja Savoņi-Vaido. 

Pirms došanās uz kādu no slēpošanas kalniem vai trasi, nepieciešams pārliecināties par pakalpojuma sniedzēja darba laiku un kārtību saskaņā ar spēkā esošajiem ierobežojumiem, kādā darbosies ziemas aktīvās atpūtas centri.

Piemēram, "Ozolkalna" mājaslapā norādīts, ja kādā brīdī tiks sasniegts maksimālais pieļaujamais apmeklētāju skaits uz kalna, biļešu tirdzniecība uz laiku tiks pārtraukta. Iekštelpās obligāti jālieto sejas aizsargmaskas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu