"KPV LV" arī otrajā konkurējošā biedru sapulcē izsaka neuzticību Zakatistova vadītājai valdei

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

"KPV LV" arī otrajā konkurējošā biedru sapulcē šodien tika izteikta neuzticība pašreizējai, Ata Zakatistova (KPV LV) vadītājai valdei.

Kā šodien tiešsaistē notiekošajā sanāksmē pavēstīja balsošanas platformas "lemejs.lv" pārstāve, par neuzticības izteikšanu nobalsoja 126 biedri, bet pret bija 56.

Balsošana notika interneta balsošanas platformā "lemejs.lv". 

Ņemot vērā, ka partijā iezīmējušies atšķirīgi viedokļi, nav izslēgta iespēja, ka kādu no šodien pieņemtajiem lēmumiem spēkā esamību vēlāk tiks mēģināts apstrīdēt.

Arī 6.decembrī pirmajā konkurējošā "KPV LV" biedru sapulcē, ko organizēja citi biedri, Zakatistova vadītā valde tika atsaukta un tika ievēlēta jauna partijas vadība. Pagaidu valdē tika ievēlēta Elita Lazda, Rolands Millers, Toms Andersons, Artūrs Vējš, Miks Vizbulis, Agnese Zaļakmentiņa un Raimonds Nipers. Par pagaidu valdes priekšsēdētāju ievēlēja Milleru.

Savukārt šodienas sanāksmē atbalstīta Lazdas un Zaļakmentiņas izslēgšana no partijas.

Jau ziņots, Zakatistova vadītā valde vēl 7.decembrī paziņoja, ka 6.decembra lēmumus uzskata par spēkā neesošiem un par reiderisma mēģinājumu jeb centieniem negodprātīgi pārņemt varu partijā ir vērsusies Valsts policijā un Uzņēmumu reģistrā (UR).

UR ir saņēmis 6.decembra sapulces lēmumus un iestādei būs jālemj, vai tos reģistrēt vai nereģistrēt kā spēkā esošus. UR gan arī norāda, ka, ja pusēm atšķiras viedokļi par izveidojušās situācijas faktiskajiem apstākļiem, to ir iespējams risināt tiesā bez iestādes starpniecības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu