Nopludināta Prinča Viljama un Keitas Midltones 2020. gada ģimenes Ziemassvētku kartīte

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Karaliskā ģimene.
Karaliskā ģimene. Foto: Reuters/ScanPix

Šogad Ziemassvētki karaliskajai ģimenei būs nedaudz atšķirīgi, tāpat kā mums visiem, taču tas nav atturējis princi Viljamu un Keitu Midltoni saglabāt vienu no savām jaukākajām svētku tradīcijām: ikgadējo ģimenes Ziemassvētku kartīti. Šogad pie ģimenes faniem kartītes fotogrāfija nonākusi nedaudz ātrāk, jo tā nopludināta sociālajos tīklos, vēsta portāls "Good Housekeeping".

Kembridžas hercogs un hercogiene katru gadu izsūta personalizētas Ziemassvētku kartītes ar ģimenes fotogrāfiju - un šoreiz viņi ir izvēlējušies ziemīgu ārtelpu tematiku, kur bērni izskatās brīnišķīgi.

Šogad ģimenes fotogrāfija tika nopludināta sociālajos tīklos, jo tā vēl nav ievietota oficiālajā "Kensington Royal" "Instagram" kontā.

Ziemassvētku kartītē redzams, kā Viljams un Keita smaida līdzās saviem bērniem - princim Džordžam, princesei Šarlotei un princim Luisam. Visi pieci sēž uz siena ķīpas, kura novietota pie malkas grēdas. Atbilstoši ziemīgajai tēmai visa ģimene ietērpta siltos ziemas džemperos. Princis Luiss izskatās īpaši priecīgs par notiekošo!

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu