Kas laukumā, tas uz mēles ⟩ "Tāda komandas "ķīmija" kā mums nav nekur citur." Kārlis Čukste par Latvijas hokeja izlasi, laiku koledžā un ceļu uz NHL (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" epizodē mums pievienojās perspektīvais latviešu hokejists, lai aprunātos par līdz šim paveikto, par to, kas vēl priekšā, kā arī Latvijas hokeja izlasi.

Podkāsta ievadā Kārlis pastāstīja par saviem koledžas gadiem - noteikumiem, ballītēm un komandas biedru glābšanu, kā arī par laukumā spēlēto hokeja stilu.

Podkāsta turpinājumā parunāsim par aizsarga ceļu uz Ziemeļamerikas hokeja augstāko līmeni, kā arī sagatavošanos tam. Tāpat Kārlis pastāstīja, kāpēc šajā sezonā viņu neredzējām Rīgas "Dinamo" rindās, lai arī pirms sezonas aizsargs trenējās kopā ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu.

Tāpat arī "iesēdinājām" mūsu viesi eksperta krēslā, uzdodot jautājumus par Nacionālajā hokeja līgā (NHL) jau esošajiem latviešu spēlētājiem.

Podkāsta nobeigumā pievērsīāmies Latvijas izlases tematam, apspriežot aizsarga iespējamo dalību nākamā gada Pasaules čempionātā hokejā, kā arī izlases absolūti augstāko potenciālu.

Audio: "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #12

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu