Tirdzniecības centrs "Spice" un "Riga Plaza" pagarina darba laiku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autostāvvieta. Ilustratīvs attēls.
Autostāvvieta. Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Tirdzniecības centrs "Spice" no šodienas darba dienās pagarinās darba laiku, no rītiem sākot strādāt par stundu agrāk, savukārt tirdzniecības centrs "Rīga Plaza" nolēmis pagarināt darba laiku šodien un 18. decembrī, tādēļ strādās stundu agrāk no rīta un stundu ilgāk vakarā, aģentūru LETA informēja veikalu pārstāvji.

Tādējādi tirdzniecības centrs darba dienās strādās no plkst. 8 līdz 22.

Vienlaikus brīvdienās un svētku dienās tirdzniecības centrs atbilstoši valdības lēmumam ārkārtējās situācijas laikā būs slēgts - strādās tikai atsevišķi pārtikas veikali, aptiekas un higiēnas preču veikali.

Savukārt lielveikala "Rimi" darba laiks nemainīsies un joprojām būs no plkst. 8 līdz 23.

Bet "Riga Plaza" līdz šim strādāja no plkst. 10 līdz 21, bet ceturtdien un piektdien strādās no plkst. 9 līdz 22.

"Rīga Plaza" kopējā platība ir virs 60 000 kvadrātmetriem, kas nozīmē, ka centru vienlaicīgi un ieturot drošu distanci var apmeklēt līdz 4000 cilvēku. Katram apmeklētājam tiek nodrošināta 15 kvadrātmetrus liela platība.

"Tirdzniecības ierobežojumu dēļ, šobrīd tirdzniecības centrā vērojams apmeklētāju pieplūdums arī tā saucamajās klusajās stundās. Lai vēl vairāk izlīdzinātu apmeklētāju plūsmu, esam nolēmuši pagarināt tirdzniecības centra darba laiku 17.decembrī un 18.decembrī," uzsvēra "Riga Plaza" pārvaldnieka "CBRE Baltics" aktīvu pārvaldes direktore Iveta Priedīte.

Jau ziņots, ka par tirdzniecības un izklaides centra "Riga Plaza" jaunajiem īpašniekiem decembra sākumā kļuvuši Igaunijas uzņēmēji - uzņēmums "Summus Capital" un finanšu investors Ivars Vendelins.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, 2016. gadā SIA "Dīksna" pārdeva "Riga Plaza" par 93,4 miljoniem eiro globālam investīciju fondam, kura nosaukums netika atklāts. Atbilstoši Zemesgrāmatas informācijai 2016.gadā, kad "LSREF3 Riga Plaza" iegādājās "Riga Plaza" ēku no SIA "Dīksna", oficiāli uzrādītā darījuma summa bija 91,88 miljoni eiro.

2009. gadā atklātā tirdzniecības un izklaides centra kopējā iznomājamā platība ir 50 000 kvadrātmetri, un "Riga Plaza" ir vairāk nekā 170 nomnieku. Tirdzniecības un izklaides centrs "Riga Plaza" atrodas Rīgā, Mūkusalas ielā, pie Salu tilta.

Tirdzniecības centra "Spice" īpašniece SIA "Tirdzniecības centrs Pleskodāle" reģistrēta 2000. gada decembrī, un tās pamatkapitāls ir 711 432 eiro. "Tirdzniecības centra Pleskodāle" 75% kapitāldaļu īpašnieks ir Igaunijas uzņēmums "Kapitel", bet 25% pieder Igaunijas uzņēmumam "Tristafan".

2019. gadā "Tirdzniecības centra Pleskodāle" apgrozījums bija 14,455 miljoni eiro, bet peļņa - 7,242 miljoni eiro. Savukārt tirdzniecības kompleksa "Spice", kurā ietilpst tirdzniecības centri "Spice" un "Spice Home", apgrozījums pagājušajā gadā samazinājās par 2,3% un bija 173 miljoni eiro.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu