Jauna informācija par Dobelē mēneša sākumā notikušo slepkavību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: rootstock/Shutterstock

Tiesa ir piemērojusi apcietinājumu kādam vīrietim saistībā ar Dobelē mēneša sākumā notikušo slepkavību, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Naktī uz 8.decembri Dobelē kopīgas alkohola lietošanas laikā tika nogalināts jauns vīrietis. Saistībā ar notikušo aizturēti divi vīrieši.

Kalniņa skaidroja, ka vienam aizturētajam vīrietim tika piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Savukārt otram ir piemērots personas, pret kuru uzsākts kriminālprocess, statuss.

Jau ziņots, ka policisti, reaģējot uz izsaukumu par sadzīves konfliktu, devās uz kādu daudzdzīvokļu ēku, kur mājas pagalmā tika atrasts 1999.gadā dzimuša vīrieša līķis ar durtu brūci kaklā. Notikuma vietā likumsargi aizturēja 1986.gadā dzimušu vīrieti.

Veicot operatīvās un izmeklēšanas darbības, noskaidrots, ka notikušajā klāt ir bijis vēl viens 1986. gadā dzimis vīrietis. Viņu policisti aizturēja pēc dažām stundām.

Tāpat izmeklēšanas laikā aizturētajiem konstatēts alkohola reibums, proti, viņu izelpā tika konstatētas 1,59 un 2,54 promiles. Abi vīrieši jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā par dažādiem mantiska rakstura noziegumiem.

Pašlaik likumsargi skaidro nozieguma motīvus, ir noteiktas ekspertīzes un policijā par notikušo sākts kriminālprocess saskaņā ar Krimināllikuma 116. pantu par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu - slepkavību. Par šādu noziegumu var sodīt ar mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu