Lielo izmēru repere Lizzo pozē kaila un izpelnās plašu ažiotāžu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Slavenā repere Lizzo "Instagram" iemūžināja savas attīrīšanās diētas gaitu, tā galvenokārt sastāvēja no šķidrumiem. Daudzi fani bija sašutuši un vīlušies, ka dziedātāja izvēlējusies veselībai kaitīgu diētu, jo parasti sieviete veicinot pozitīvu ķermeņa tēla uztveri.

Lizzo faniem atbildēja, ka "ir resna, taču mīl savu ķermeni", un kaila pozēja kameras priekšā, lai parādītu savas pārmaiņas.

Reperes 10 dienu attīrīšanās diēta sastāvēja no šķidrumiem un uztura bagātinātājiem. "Instagram" publikācijās mūziķe dzēra zaļus kokteiļus no rītiem un "skaistuma ūdeni" vakaros. Lizzo arī ēda vegāniskus proteīna batoniņus uzkodu vietā un lietoja dažādas kapsulas starp ēdienreizēm, mērcēdama kājas ūdenī ar dažādiem augiem.

Dziedātāja paskaidroja, ka izvēlējās šo diētu, jo iepriekš lietojusi daudz alkohola un ēdusi asu ēdienu, tā rezultātā viņai radās gremošanas traucējumi.

"Novembris man bija pilns ar stresu. Es daudz dzēru un ēdu asus ēdienus, kas sabojāja kuņģa darbību. Godīgi, vēlējos pagriezt laiku atpakaļ un nonākt tur, kur biju agrāk," rakstīja Lizzo.

Dziedātāja gan atzina, ka diētas ceturtā, piektā un sestā diena esot bijušas visgrūtākās. Lizzo apgalvoja, ka "nebija ļoti izsalkusi, bet vēlējās ēst stresa dēļ un darīt to, kas daļēji kaitē viņas veselībai".

Mūziķes fani bija sašutuši par to, ka sieviete popularizē neveselīgu gavēni. Daudzi apgalvoja, ka Lizzo pakļāvusies skaistuma industrijas uzliktajām normām, savukārt citi izrādīja vilšanos, ka dziedātāja reklamē tāda veida diētu.

Pēc šādas fanu reakcijas Lizzo publicēja video sēriju, kuros kaila pozē kameras priekšā.

"Es attīrīju savu ķermeni, bet vēl joprojām esmu resna. Es mīlu savu ķermeni, bet vēl joprojām esmu resna. Esmu skaista, bet vēl joprojām esmu resna. Šīs lietas var būt savstarpēji saistītas.

Cilvēki, kuri ieklausās manī, lūdzu, nemērdējiet sevi badā. Es nebadojos. Es pārtiku no zaļumiem, ūdens, augļiem, proteīna un saules gaismas.

Taču jums nav jāietur diēta, lai jūs būtu skaisti un veselīgi. Tas bija mans veids. Dzīvojiet savu dzīvi, kā jums patīk. Atcerieties – neskatoties uz to, ko saka vai dara citi!

Dariet, ko jūs vēlaties ar savu ķermeni!" publikācijā vēstīja sieviete.

Lizo apgalvoja, ka ir priecīga par rezultātu un pēdējās diētas dienās jutusies lieliski.

"Uzskatu, ka ir labi restartēt savu kuņģi un citas lietas, it īpaši, kad cīnāties ar gremošanas sistēmas problēmām kā es.

Man šķiet, ka arī izskatos lieliski. Kā jūs zināt, parasti man būtu bail vai es būtu nokaunējusies publicēt kaut ko šādu internetā.

Man ir sajūta: ja daru kaut ko savas veselības labā kā liela sieviete, cilvēkiem uzreiz šķiet, ka vēlos dramatiski samazināt svaru. Tā nav," teikts reperes ierakstā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu