"Būtu skaisti, ja viņš varētu palīdzēt Mikam." Ross Brauns atklāj bēdīgu vēsti par Šūmahera veselību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihaels Šūmahers un Ross Brauns
Mihaels Šūmahers un Ross Brauns Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais F-1 komandu boss un Mihaela Šūmahera kolēģis Ross Brauns, komentējot Mika Šūmahera ienākšanu F-1, nācis klajā arī ar skumju vēsti par leģendārā pilota veselību.

Brauns F-1 podkāstā pauda cerību, ka Mikam izdosies izveidot lielisku karjeru motoru sporta augstākajā līmenī, tomēr viņš arī uzskata, ka jaunā pilota uzvārds būs vienādā mērā gan priekšrocība, gan arī slogs.

"Miks šajos apstākļos, ar šo slaveno uzvārdu lieliski tiek ar visu galā. Tas [uzvārds] atver durvis, bet tajā pašā laikā tas nes līdzi arī sava veida slogu. Visa [Šūmaheru] ģimene ir lieliska un draudzīga. Es tiešām ceru, ka Mikam viss izdosies," sacīja Brauns.

Iepriekš par Šūmahera veselības stāvokli ir izskanējušas dažādas runas. Cits ilggadējais Šūmahera (un arī Brauna) kolēģis "Ferrari" rindās vairākkārt ir izteicies, ka kopā ar leģendāro pilotu skatoties F-1 sacīkstes un viņš sekojot līdzi sava dēla sekmēm.

Vēl iepriekš izskanēja informācija, ka bijušais pilots spējot komunicēt, izmantojot acis.

Tomēr Brauns par bijušā kolēģa veselības stāvokli izteicās pesimistiskāk: "Mika atgriešanās mums atgādina Mihaela traģēdiju. Būtu bijis brīnišķīgi, ja Mihaels varētu piedalīties šajā procesā. Neviens no mums nezina, cik daudz Mihaels spēj saprast. Bet, būtu skaisti, ja viņš varētu sekot līdzi Mikam. Mēs varam tikai aizlūgt, ka kādu dienu viņš to spēs."

"Protams, tik un tā būs ļoti interesanti, ka Miks piedzīvos debiju. Es to sagaidu ar lielu degsmi un entuziasmu," norādīja Brauns.

Ar pavisam drūmu prognozi par Šūmahera veselības stāvokli jau iepriekš nāca klajā atzīts franču neirologs Ērihs Rīders: "Es uzskatu, ka viņš ir veģetatīvā stāvoklī. Tas nozīmē, ka viņš ir nomodā, taču nereaģē. Viņš elpo, viņa sirds darbojas, un, iespējams, viņš var piecelties sēdus vai pat ar speciālista palīdzību kā mazulis paiet, bet neko vairāk. Es domāju, ka tas viņam ir maksimums."

Miks Šūmahers jauno sezonu sāks "Haas" vienībā, kur viņa partneris būs krievu pilots Ņikita Mazepins.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu