Linda Leen atklāti par attiecībām un to, kādēļ nav izveidojusi ģimeni (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Hanzas peronā" sākas koncertstāstu sērija “Koncerts pirmajā rindā”. Pirmais koncerts - Linda Leen
"Hanzas peronā" sākas koncertstāstu sērija “Koncerts pirmajā rindā”. Pirmais koncerts - Linda Leen Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Dziedātāja Linda Leen intervijā "Generation Famous" atklāja savas domas par attiecībām un ģimenes dzīvi. 

Uz intervijas vadītājas Lauras Saulītes jautājumu, vai baltā kleita un bērni kādreiz mūziķei ir bijis sapnis vai mērķis, dziedātāja tieši neatbildēja. 

"Šobrīd es varu atbildēt tā, rītdien citādāk. Tik fundamentālu lietu kā šī var pilnīgi citādāk sajust dažādos dzīves posmos," atzina mūziķe. 

"Protams, ir bijuši brīži, kad man tas ir licies svarīgāk, ir brīži, kad man ir licies, ka tā ir priekšrocība, ka man tā visa nav. Es sev apkārt redzu, cik ļoti tā ir nasta vai prieks, vieniem vai otriem." 

Par būšanu vienatnē Leen izteica alegoriju: cilvēks ir krāsaināks, ja viņam ir vairāk pieredzes. "Ja tu esi pilnveidojies, attīstījies, tad tu attiecībās ienāc tāds apzinātāks."

"Nav vienas atbildes. Vismaz manā šī brīža pasaulē. Nav viens guru, nav vienas ticības, nav viens nekas, kas ir absolūts. Absolūts ir vienīgi tas, ka ir spēks, kas šo visu kustina," piebilda mūziķe.

Tomēr, atgriežoties pie laulību temata, Leen atzina, ka tā nav bijusi viņas apzināta izvēle, kā iekārtojusies viņas dzīve, bet esot svarīgi koncentrēties uz to, kas cilvēkam pieder, nevis nav.

"Dzīve vēl ir gara! Tu nekad neko nevari zināt, kas notiks! Bet šobrīd man pašai ir skaidrs, ka es koncentrējos vairāk uz sevi, uz cilvēkiem apkārt, uz visa veida attiecībām un vienkāršu draudzēšanos.  

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu