VIDEO ⟩ Linda Mūrniece atklāti pastāsta par savu saderināšanos un kāzām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdien, Ziemassvētku priekšvakarā, īpaši sirsnīga atmosfēra valdīs kanāla 360TV raidījumā “Pasaki to skaļi”, kur satiksies un viena otrai iedvesmas pilnus “paldies” vārdus veltīs fotogrāfe Madara Repše, kura plašai sabiedrībai zināma kā talantīga māksliniece un politiķa Eināra Repšes meita, kā arī uzņēmēja Linda Mūrniece-Freiberga.

Šova vadītājs Lauris Reiniks vēlēsies noskaidrot ko vairāk par notikumiem Lindas dzīvē – viņa nesen visus pārsteidza ar ziņām par savām trešajām laulībām.

Lindas vīrs ir liepājnieks, kurš darbojas tirdzniecības jomā un abi iestūrēt laulības ostā lēma pēc pazīšanās vien nepilnu trīs mēnešu garumā, kāzas sarīkojot pandēmijas laikā.

“Mēs izlēmām – ko tur mūsu vecumā, neko sasteigt nevar – jāprecas Lāčplēša dienā, kas ir Latvijai nozīmīgs datums. Mums prieks, ka tajā datumā bija brīvs laiks un mūs piekrita salaulāt,” ko vairāk par lēmumu teikt jāvārdu pastāstīs Linda.

Vaicāta, ar ko vīrs Agris viņu savaldzinājis, Linda pajokos, ka viņam esot ļoti labs uzvārds. “Es pēc uzvārda vīru izvēlējos,” pasmiesies Linda un steigs piebilst, ka mīļotais vīrietis esot ļoti nosvērts, cilvēks, kurš atstāj par sevi uzticamu iespaidu un ir kā stiprais plecs. Viņa arī neslēps, ka doma par laulībām sākotnēji bijusi kā joks, kas pēc nedēļu ilgas pazīšanās izskanējusi kādā saviesīgā pasākumā, bet saderināšanās gredzenu Linda esot saņēmusi vien dienu pirms laulību ceremonijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu