Pāris Malaizijā pamanījies kāzās uzņemt 10 tūkstošus viesu, veikli apejot Covid-19 ierobežojumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kāzu viesu kolonna.
Kāzu viesu kolonna. Foto: Tengku Adnan Tengku Mansor/Facebook

Kāds pāris Malaizijā pāris atradis veidu, kā apiet valstī Covid-19 pandēmijas dēļ spēkā esošos aizliegumus, un kāzās uzņēmis vairāk nekā desmit tūkstošus viesu, ziņo BBC.

Noteikumi paredz, ka kāzas Malaizijā var apmeklēt ne vairāk kā 20 viesi. Un tomēr - 20. decembrī, Tengku Muhammeds Hafizs un viņa līgava Oceane Alagia ceremonijā uzņēma teju neticamu viesu daudzumu.

Pāris kāzas svinēja ārpus valdības ēkas valsts jaunajā galvaspilsētā Patradžā. Viesi automašīnās brauca garām līgavai un līgavainim, un apsveica jaunlaulātos pamājot.

Tādējādi uzaicinātie varēja apmeklēt ceremoniju, nepārkāpjot noteikumus par sociālo distancēšanos un cilvēku masveida pulcēšanos.

Svinīgais sveiciens ilga trīs stundas. Katrs kustīgās kolonnas viesis tika cienāts ar ēdieniem no svētku galda - maltīti viesiem pasniedza iepriekš sagatavotā iepakojumā.

Tengku Mohammeds Hafizs ir ietekmīgā politiķa un bijušā ministru kabineta ministra Tengku Adnan Tengku Mansora dēls, kurš tajā pašā dienā svinēja arī savu 70. dzimšanas dienu.

"Mūsu ģimene pateicas jums par atbalstu," uzsvēris Hafizs, daloties ar svētku fotogrāfijām.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu