SNIEDZ ĶEPU! ⟩ Sagādā siltus un gaišus svētkus kādam patversmes mīlulim!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Portāls "Apollo" kopā ar dzīvnieku patversmi "Labās mājas" aicina šajos svētkos palīdzēt cilvēka četrkājainajiem draugiem sagaidīt siltus un gaišus svētkus, piedaloties portāla ikgadējā labdarības akcijā "Sniedz ķepu" !
Portāls "Apollo" kopā ar dzīvnieku patversmi "Labās mājas" aicina šajos svētkos palīdzēt cilvēka četrkājainajiem draugiem sagaidīt siltus un gaišus svētkus, piedaloties portāla ikgadējā labdarības akcijā "Sniedz ķepu" ! Foto: Dzīvnieku patversme "Labās mājas"

Portāls "Apollo" kopā ar dzīvnieku patversmi "Labās mājas" aicina šajos svētkos palīdzēt cilvēka četrkājainajiem draugiem sagaidīt siltus un gaišus svētkus, piedaloties portāla ikgadējā labdarības akcijā "Sniedz ķepu"! Akcijas ietvaros aicinām gan ziedot, lai nodrošinātu patversmes darbību, gan pieņemt savā saimē kādu mīluli, sniedzot tiem pašu svarīgāko - mājas un mīlestību.

"Labās mājas" ir sabiedriskā labuma organizācija, kuras darbība ir atkarīga no sabiedrības labvēlības un spējas taupīt resursus - akcijas "Sniedz ķepu!" laikā aicinām ikkatru atvieglot patversmes ikmēneša izdevumus, ziedojot finanšu līdzekļus LED spuldžu un apkures granulu iegādei, lai patversmē tumšajos ziemas apstākļos būtu iespējams nodrošināt gaišumu, siltumu un nemainīgi kvalitatīvu dzīvnieku aprūpi.

Par saziedotajiem līdzekļiem patversme cer nomainīt aptuveni 350 spuldzes uz taupīgākām, kā arī nodrošināt apkures vajadzības - mīluļu mājokļu apsildīšana gada aukstākajā laikā izmaksā aptuveni 30-45 eiro dienā.

Uzdāvināsim četrkājainajiem draugiem gaišuma un siltuma gaišus svētkus!

Biedrība "Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupa"

Reģ. nr. 40008048503

Jur. adr.: Mežapurva iela 2, Rīga, LV-1064

Swedbank AS Konts: LV95HABA0551003865018

Maksājuma mērķis: "Ziedojums gaišiem un siltiem svētkiem"

Dzīvnieku patversmē "Labās mājas" savas dienas vada daudzi ķepaiņi, kuriem lielākā dāvana svētkos būtu nokļūst pie savas jaunās ģimenes, kur viņi varētu atdarīt šo soli ar uzticību, mīlestību un prieka radīšanu!

Suņu meitene Džūlija:

Aptuveni astoņus gadus vecā Džūlija ir jauka suņu dāma, kura, lai arī nesen ieguvusi seniora statusu, vēl aizvien ir enerģijas pilna doties garās pastaigās pa mežu un kārtīgi izskraidīties.

Džūlija ir draudzīga pret cilvēkiem un ļoti ilgojas pēc cilvēka kompānijas. Šī gudrā suņu meitene patversmes suņu skoliņā ir apguvusi arī dažādas paklausības komandas, piemēram "sēdēt", "gulēt", kā arī atsaukties cilvēka aicinājumam.

Tā kā Džūlija nesadzīvo ar saviem sugas brāļiem, viņai būs piemērotas mājas, kur sunīte būs vienīgais mājas mīlulis.

Ķepainis labākajos gados - Pegazs

Aptuveni septiņus gadus vecais brašulis Pegazs ir augumā liels un spēcīgs suns, kurš ļoti ilgojas pēc jaunām un mīlošām mājām.

Pegazs būs uzticams draugs un acuraugs pieredzējušiem suņu saimniekiem, kuri būtu gatavi kopā vadīt aizraujošu dzīvi, nodrošinot astainim pietiekamu fizisku slodzi un turpinot viņa apmācību.

Šim suņu vīram vispiemērotākās būtu mājas bez maziem bērniem un citiem četrkājainajiem draugiem, izņemot suņu meitenītes, ar kurām Pegazs sadzīvo itin labi.

Žiperīgā un dzīvespriecīgā Peppe

Aptuveni trīs gadus vecā vidēja auguma sunīte Peppe ir skaista, asspalvaina kažociņa īpašniece. Lai arī pēc rakstura Peppe ir neatkarīga, kad tiek iegūta sunītes uzticība, viņa parāda arī savu mīlīgo un draudzīgo pusi - sunītei ļoti patīk, ka viņu pabužina un samīļo.

Peppei garšo suņu kārumi un patīk dažādas rotaļlietas. Šī enerģiskā sunīte mīl doties garās pastaigās ar brīvprātīgajiem. Arī patversmes suņu skoliņas nodarbības nes panākumus - straujā Peppe arvien labāk sadarbojas ar cilvēku un kļūst pacietīgāka.

Ar Peppi noteikti jāturpina darboties, tāpēc tiek meklēts pieredzējis suņu saimnieks, kuram sunītes skološanai netrūktu ne laika, ne pacietības. Peppe ir piemērota dzīvei iekštelpās, privātmājā ar slēgtu pagalmu. Sunīte lūkojas pēc iespējas kļūt par labāko draugu ģimenē bez maziem bērniem, kur viņa būtu vienīgais četrkājainais luteklis.

Fotogēniskā murrātāja Šēra

Šēra ir ļoti mīļa, aptuveni divarpus gadus veca mājas kaķenīte. Šai pelēkbaltajai draiskulei ir jauks, rotaļīgs raksturs, turklāt viņa labprāt dodas rokās un izbauda cilvēka glāstus. Šēra būs lielisks ģimenes kaķis!

Saltais peļu šerifs Leons

Foto: Dzīvnieku patversme "Labās mājas"

Runčuku Leonu rotā koši ruds kažociņs ar sniegbaltiem plankumiem. Uz deguntiņa daba mānīgi izveidojusi interesantu pigmentu mozaīku, kas, uzlūkojot runčuku, var radīt iespaidu, ka viņš nesen iesaistījies kādā ķīviņā. Taču īstenībā runcītis ir mīļš murrātājs, kurš nu noteikti neatsakās no samīļošanas. Attiecībās ar svešiem gan runčuks sākumā ievēro samīļošanas "limitu".

Leons ir īstens kundziņš, kurš pēc kārtīgas kaķa cienīgas zvilnēšanas, viegli pietraušas kājās, ieņem stāju, ķepiņas eleganti novietojot vienu pie otras, un ar lielu interesi vēro apkārtni.

Savu astoņu dzīves gadus laikā Leons noteikti ir paspējis izveidot savu izteikti kaķisko personību. Viņš grib, ka viņu samīļo, bet ne tik daudz. Viņš grib, ka viņam pievērš uzmanību, bet ne tagad. Ja Leonam kaut kas apnīk, viņš nešņāc, ar nagiem nevicinās apkārt, bet gan vienkārši uzgriež muguru: "Saprati?!"

Jaunos saimniekus, kuri pieņems savā ģimenē Leonu, ikdienā priecēs mīļi un kuriozi brīži.

Iepazīsties arī ar citiem patversmes iemītniekiem tās mājaslapā!

Radīsim svētku sajūtu kopā! 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu