Lai ģimenē valda miers! Kā padarīt labākas attiecības ar vīramāti?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Walter Gadea/Unsplash

Par vīramāšu un viņu vedeklu attiecībām populārajā kultūrā joko jau ļoti sen - patiesi, arī dzīvē šīs dāmas bieži vien nesatiek. Par to, kā uzlabot savstarpējās attiecības, vēsta portāls "Segodna".

Vienkārši mēģiniet uzturēt draudzīgas attiecības

Lai cik arī muļķīgs varētu šķist šāds padoms, jāatceras, ka ļoti bieži "pagale nedeg viena". Nav nepieciešams uzreiz pāriet pie pārlieku familiāras attieksmes un jāsāk vīramāte saukt par mammu. Viss, kas nepieciešams - iepazīties bez ieņemtām pozām un saspringuma.

Vīramāte, kas ir dāmas pusē - tas ir patiesi liels spēks, un te nav runa par konspirāciju pret savu mīļoto vīrieti. Laba doma pirms pirmā soļa veikšanas ir pavērot savas jaunās radinieces uzvedību - tas atklās to, kas viņai patīk vai nepatīk un ļaus labāk saprasties.

Nepārprotama savu robežu norādīšana

Ne vienmēr ir iespējama draudzība starp vīramāti un vedeklu. Tas nav nekas traģisks, jo pats galvenais ir nekļūt par ienaidniecēm.

Šādās attiecībās ir būtiski jau no paša sākuma demonstrēt savu nostāju jautājumos, kuros nevēlaties iejaukšanos - bērnu audzināšanā, lielos pirkumos, kulinārijā un citos sadzīviskos jautājumos.

Pats svarīgākais - noteikt savu ietekmes lauku, tajā pašā laikā pilnībā neizolējot savu radinieci. Ja būs skaidras robežas, vīramāte divreiz padomās, vai tiešām ir vērts tās pārkāpt.

Ja vīramāte nespēj atteikties no kontroles

Visnepatīkamāk sievietei ir tad, kad viņa apjauš, ka vīra mamma vēlas darboties kā "pelēkais kardināls". Šādos gadījumos nevajadzētu mēģināt spēlēt šo pašu lomu - labākā rīcība ir savu attiecību un ģimenes dzīves stiprināšana, jo, galu galā, attiecības ir starp sievieti un vīrieti, nevis viņa māti.

Vīrs, kurš ir pārliecināts par savu attiecību izdošanos, krietni biežāk ir spējīgs nepieļaut iejaukšanos savā ģimenes dzīvē.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu