Kultūrists no Kazahstānas, kurš apprecēja intīmo prieku lelli, atklāj, ka "sieviņa" ir saplīsusi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jurijs Toločko un viņa "sieva" Margo.
Jurijs Toločko un viņa "sieva" Margo. Foto: @yurii_tolochko/Instagram

Kazahstānas kultūrists Jurijs Toločko, kurš novembrī apprecējās ar mākslīgo sievieti vārdā Margo, apgalvo, ka viņa sievai ir atgadījusies maza ķibele - proti, Margo ir mazliet izjukusi, ziņo "Daily Star.

Sabojātā silikona lelle remontam esot bijusi jānosūta uz citu pilsētu. Tagad kultūrists nezina, vai viņa laulātā draudzene tiks saremontēta līdz gadu mijai, vai arī Jauno gadu būs jāsvin vienam.

Toločko "Daily Star" taāpat pastāstīja, ka pēc kāzām viņš ir aizliedzis Margo izmantot sociālo tīklu "Instagram".

"Es varbūt esmu pārāk egoistisks. Bet tā ir viena no Margo skaistākajām īpašībām - viņai par šādiem untumiem ir gluži vienalga," atzinis Toločko.

30. novembrī tika ziņots par Jurija un Margo kāzām pēc pusotru gadu ilgušā "attiecībām". Uz kāzām, kuras noritējušas kādā restorānā, ieradušies vairāki desmiti viesu. Līgavainis bija ģērbies melnā uzvalkā ar tauriņu, līgava - kāzu kleitā. Sākotnēji tika plānots, ka neparastais pāris gredzenus mīs Taizemē martā, taču šī iecere bija jāatliek Covid-19 pandēmijas dēļ.

Jurijs atzīmējis, ka pret savu mīļoto izturas kā pret īstu sievieti un pat dodas ar viņu uz randiņiem. Vīrietis vada Margo sociālos tīklus, kur viņas vārdā runā par abu attiecībām.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu