Hārdens par galamērķiem nosauc arī "Celtics" un "Trail Blazers"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas "Rockets" zvaigzne Džeimss Hārdens saviem potenciālajiem galamērķiem pievienojis arī Bostonas "Celtics" un Portlendas "Trail Blazers", ceturtdien vēsta tīmekļa vietne "The Athletic".

Pēc basketbolista izteiktās vēlmes pamest Hjūstonas klubu Hārdens meklē konkurētspējīgu komandu, kurā viņam varētu būt iespēja pacīnīties par čempiona titulu.

Tā kā Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" un NBA čempionāta fināliste Maiami "Heat" galu galā vismaz šobrīd ir atteikusies no iespējas tirgoties par tiesībām uz Hārdenu un 2019./2020.gada pamatturnīra uzvarētāja Milvoki "Bucks" ir tikai teorētisks kandidāts, tiek ziņots vēl par divām iespējamām "Rockets" superzvaigznes "piezemēšanās" vietām.

Saskaņā ar "The Athletic" teikto, Hjūstonas" Rockets" aizsargs nesen par vēlamajiem galamērķiem izvirzījis arī Bostonas "Celtics" un Portlendas "Trail Blazers".

Tikmēr Hārdens ir sodīts ar 50 000 ASV dolāru (41,1 tūkstotis eiro) lielu naudas sodu par NBA veselības un drošības protokolu pārkāpšanu.

Savukārt "Rockets" sezonas atklāšanas mačs pret Oklahomasitijas "Thunder" ir atlikts, jo komandas rīcībā nebija nepieciešamo astoņu spēlētāju, lai uzsāktu spēli.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu